Simona Halep, pentru a 37-a săptămână în fruntea ierarhiei mondiale!

Simona Halep, pentru a 37-a săptămână în fruntea ierarhiei mondiale!

1 121

Simona Halep se află pentru a 37-a săptămână în fruntea clasamentului WTA! Halep ocupă locul 12 într-un clasament all-time al liderilor WTA şi se află foarte aproape de poziţia a 11-a, deţinută de franţuzoaica Amelie Mauresmo, care a petrecut 39 de săptămâni ca numărul 1 mondial. Românca are un avans de aproape 800 de puncte faţă de daneza Caroline Wozniacki după turneul de la Wimbledon şi de peste 2.000 de puncte faţă de a treia clasată, americanca Sloane Stephens, aflată la cea mai bună clasare din carieră.
Mihaela Buzărnescu este a doua româncă din top, pe 25, cea mai bună clasare din carieră, după un salt de trei poziţii. Irina Begu a coborât şase locuri şi se află pe 42, iar Sorana Cîrstea a coborât şi ea şase poziţii, fiind pe 57.
Monica Niculescu a urcat două locuri, până pe 59, iar Ana Bogdan a pierdut şapte locuri şi este pe 66. La dublu, cea mai bună româncă a devenit Irina Begu, care a urcat trei locuri şi se află pe 26. Monica Niculescu a coborât 12 poziţii şi e pe 31, Mihaela Buzărnescu a coborât şi ea trei locuri, până pe 32, Raluca Olaru staţionează pe 47, Sorana Cîrstea a urcat o treaptă, până pe 65, la fel ca şi Irina Bara, care se află pe 71.
D.D.

COMENTARII

  1. Simona pierde meciuri pe care ar fi trebuit sa la castige usor fiindca se antreneaza in pat in fiecare noapte. Daca vrea sa fie mama nu o opreste nimeni dar a fi numarul 1 mondial participind numai la anumite turnee si sa piarda meciurile intentionat, atunci cind participa, fiindca a doua clasata in erarhie a pierdut si nu-i mai ameninta titlul de leder mondial este rusinos. Nu-i mai faceti reclama fiindca nu merita. Nu este o jucatoare constanta. Comportamentul ei pe teren este determinat de noaptea precedenta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.