Simona Halep – Paula Badosa 6-3, 6-1, turul 2 la WTA Madrid

Simona Halep – Paula Badosa 6-3, 6-1, turul 2 la WTA Madrid

0 38

Jocul Simonei Halep a început să semene cu cel din perioada ei de grație, când era nr. 1 mondial! Cel puțin asta a reieșit după o nouă victorie clară la Madrid, de data aceasta în turul secund, când Simona a trecut nu de oricine, ci de nr. 2 mondial, Paula Badosa. A fost 6-3, 6-1 pentru Halep, după un meci dominat categoric, în care jucătoarea noastră a făcut puține greșeli și a arătat concentrare maximă. În setul doi, Halep a condus cu 5-0, ceea ce spune mult despre evoluția celor două combatante.

“Mă simt bine, cred că am făcut un meci foarte bun. Ea este o jucătoare foarte bună, este locul 2 în lume. Mă simt excelent aici, îmi place arena, am susținerea clubului. Le mulțumesc. Este o plăcere și o onoare să îl am pe Patrick în boxa mea, ca antrenor. Lucrăm din greu și vreau să devin mai bună de la meci la meci. Nu mă consider favorită, mă concentrez doar pe următorul meci și vom vedea”, a declarat Simona Halep după victoria cu Badosa.

În turul următor, românca va evolua împotriva învingătoarei din duelul Yulia Putintseva – Cori Gauff, favorita numărul 14 a competiţiei.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.