Simona Halep părăsește Wimbledon-ul în turul al treilea, 6-3, 4-6, 5-7, cu...

Simona Halep părăsește Wimbledon-ul în turul al treilea, 6-3, 4-6, 5-7, cu Su-Wei Hsieh!

0 136
Dupa un meci in care sigur putea mai mult, chiar a avut totul în mână, Simona Halep, liderul mondial, cu 5-2 în decisiv și mingea de meci ratată – părăsește Wimbledon-ul în turul al treilea.
Terenul 1 de la All England Club a găzduit un adevărat thriller, Simona Halep fiind eliminată după ce a condus cu 5-2 în decisiv și a ratat și o minge de meci la 5-4. Su-Wei Hsieh a dus defensiva la rang de artă, la fel si slice-urile si astfel a terminat absolut nesperat meciul cu: 3- 6, 6-4, 7-5.

Simona Halep, la Wimbledon

Asiatica nu a renunțat în niciun moment, și-a văzut fără abateri de planul de joc, iar soarta i-a surâs. A contribuit la acest lucru și Simona, jucătoarea noastră irosind mult prea multe șanse pentru acest nivel.
Halep părăsește Grand Slam-ul de la Wimbledon în turul trei, în acest moment din primele zece favorite în competiție mai găsindu-se doar Karolina Pliskova…
O Pliskova „iertată” de Mihaela Bugzarnescu vineri, după un cadou nesperat …meciul.
Iată cum arată situția la zi dupa meciul Simonei:
 
Pentru parcursul de până acum, Simona va primi 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA în ierarhia de simplu.
După cum se vede din panoul de mai sus Simona nu este în pericol să pierdă primul loc, toate fetele din primele 10, cu excepcpția lui Pliskova, au zis „pa” turnrului.

Simona Halep a declarat, sâmbătă, după eliminarea de la turneul de la Wimbledon în turul trei, că a avut o atitudine „prea negativă” la meciul cu Su-Wei Hsieh, informează News.ro.
„Îmi felicit adversara, a fost mai bună decât mine. Nu reuşesc să joc cel mai bun tenis al meu aici. Sper că voi reuşi în anii următori. Nu am fost prea pozitivă pe teren. Am dat totul, ca de obicei, dar atitudinea mea a fost prea negativă. De asemenea, simt şi oboseală. Oboseală mentală şi fizică”, a spus Halep, potrivit Le Figaro.
Vlad T.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.