Simona Halep nu va lua startul, cu echipa României, la meciul cu...

Simona Halep nu va lua startul, cu echipa României, la meciul cu Italia, din Fed Cup

1 68

Chiar dacă Simona Halep își anunțase prezența la Cluj-Napoca, în perioada 16-17 aprilie, pentru meciul cu Italia, din Fed Cup, ocupanta locului III în clasamentul mondial și-a anulat intenția.

Cea mai importantă jucătoare a României n-a jucat în 2020 în Fed Cup, astfel încât acum era așteptată de colege. Simona Halep a luat această decizie pentru a pregăti mai bine sezonul de zgură, care începe la Stuttgart și continuă cu turneele preferate ale jucătoarei noastre, de la Madrid, Roma și Roland Garros.

Motivul invocat de Halep este legat de accidentarea la umăr, care nu a trecut încă. Monica Niculescu a fost numită în funcția de căpitan chiar la propunerea Simonei Halep, așa încât ea va trebui să se reorienteze acum.

Celelalte jucătoare selecționate de noul capitan nejucător sunt: Patricia Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA) și Mihaela Buzărnescu (136 WTA). Totodată, Niculescu va fi căpitan-jucător, existând posibilitatea să intre în meciurile programate pe 16 și 17 aprilie.

Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraș cu oameni pasionați de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinși că vor fi cu sufletul alături de echipă, așa cum sunt toți susținătorii noștri din întreaga țară, cu toată energia lor pozitivă, a spus Monica Niculescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.