Simona Halep nu mai merge la turneul demonstrativ din Africa de Sud

Simona Halep nu mai merge la turneul demonstrativ din Africa de Sud

0 52

La Johannesburg, în Africa de Sud, trebuia să se dispute, pe 18 și 19 decembrie, ,,Africa Cares Tennis Challenge’’, un turneu demonstrativ de tenis, care și-a propus să promoveze tenisul în Africa de Sud, dar  și să reprezinte un fel de vehicul, în lupta împotriva violenței bazate pe gen. După descoperirea, în Africa de Sud, a unei noi tulpini de Covid-19, Omicron, mult mai contagioasă, mai multe state din lume au decis să interzică intrarea pe teritoriul lor a persoanelor care ajung din această zonă a lumii.

În această situație, nu se știe încă, oficial, dacă acest turneu demonstrativ va mai avea loc, însă Halep a decis să nu mai meargă în Africa de Sud. „Am anulat, nu mai merg. Nu știu dacă evenimentul s-a anulat, nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg, pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic”, a spus Simona Halep.

La partidele programate în cel mai mare oraș din Africa de Sud trebuiau să participe Venus Williams, Iga Swiatek, Martina Hingis, Sloane Stephens, Zoe / Isabella Kurger și doi jucători, Khololwam Montsi și Dustin Brown.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.