S-a încheiat turneul de tenis de la Cincinnati, cu victoria, în proba feminină, a numărului 1 mondial, Serena Williams. Jucătoarea română a încercat imposibilul, dar nu a reuşit să oprească un adevărat tăvălug, care i-a măcinat forţele. Nu se poate spune că Simona a jucat prost sau că a greşit mult. Dimpotrivă, a luptat exemplar, animată de o inimioasă galerie, care a încurajat-o mereu. Simona a fost depăşită însă de o fprţă a naturii, de o jucătoare inepuizabilă, care va pierde greu în continuare, deşi nu se mai află la prima tinereţe sportivă…Scor final 6-3, 7-6 pentru Serena!

Imediat după meci, Halep a felicitat-o pe Serena Williams pentru victorie şi le-a mulţumit fanilor din tribune pentru modul în care au susţinut-o pe tot parcursul turneului.
,,Vă mulţumesc că aţi fost aici şi că mi-aţi fost alături într-o săptămână incredibilă pentru mine. Felicitări în primul rând campioanei, pentru că Serena este o campioană! Îţi urez succes pentru US Open. Ştiu că le poţi câştiga pe toate patru şi îţi urez baftă. Vreau să le mulţumesc sponsorilor, arbitrilor, copiilor de mingi, WTA-ului, publicului… A fost o săptămână incredibilă şi sper să revin şi la anul şi să repet acest rezultat. Vă mulţumesc!a declarat Simona Halep.

,,Îi mulţumesc Simonei pentru că a făcut un meci atât de bun. Este o jucătoare foarte bună şi extrem de fair-play. Îţi mulţumesc„, a fost răspunsul Serenei Williams pentru Halep.

Chiar dacă a pierdut finala, Simona Halep revina de mâine pe locul doi în ierarhia mondială

În finala masculină, Federer a reuşit surpriza, învingându-l pe Djokovic, cu 7-6, 6-3!

 

Dorin Duşa

 

 

 

COMENTARII

  1. A fost o diferenta ca de la super-grea la musca! Degeaba o tot laudati pe Halep ca mai mult nu e in stare, e pe locul doi fiindca n-a jucat rusoaica. Si la fotbal suntem pe 7 in lume si e vai de noi, nu asta conteaza! Daca faci din sport patriotism asta e, Halep joaca pentru ea, nu pentru Romania, dar rumanul pricepe greu…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.