Simona Halep merge mai departe la Wimbledon, după ce a câștigat meciul...

Simona Halep merge mai departe la Wimbledon, după ce a câștigat meciul de retragere a belgiencei Kirsten Flipkens

0 53

Simona Halep – Kirsten Flipkens 7-5, 6-4, în turul 2 la Wimbledon. Românca se califică după ce a revenit spectaculos în ambele seturi. Halep a avut emoții în turul 2 la Wimbledon, din moment ce Kirsten Flipkens a întrebuințat-o serios. Simona s-a calificat, totuși, după mari emoții și după ce s-a impus greu, cu 7-5, 6-4. În primul set, Halep a revenit incredibil de la 2-5 și a câștigat cinci game-uri consecutive, iar în setul secund belgianca a avut 3-0 și 4-1. Halep a găsit de fiecare data soluțiile cele mai bune pentru a întoarce un scor (net) defavorabil. Acest lucru poate deschide moralul jucătoarei noastre, în perspectiva următoarelor partide.

De remarcat că a fost ultimul meci al jucătoarei din Belgia, care se va retrage. Cuvintele ei la finalul meciului, la adresa Simonei Halep, au spus totul :

„Am atât de multe de spus și totuși atât de puține. Sunt foarte emoționată pentru că e meciul meu de rămas bun… Vă mulțumesc! Să îmi termin cariera, la simplu, contra unei campioane, așa cum este Simona, e un vis devenit realitate. Când am venit aici prima dată, Kim Clijsters juca la juniori și mi-am spus că vreau să fiu și eu pe tabloul principal cândva, după ce am jucat la junioare în 2003 și 2004. Wimbledon va fi mereu un loc special pentru mine. Mă bucur că mi-am luat la revedere aici, pe teren, împotriva unei mari campioane”

Halep se va duela pentru un loc în optimi cu Magdalena Frech (Polonia, 92 WTA), care a trecut de Anna Schmiedlova (Slovacia, 84 WTA) cu 6-4, 6-4.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.