Simona Halep, jucătoarea cu cele mai multe titluri în 2020

Simona Halep, jucătoarea cu cele mai multe titluri în 2020

0 32

Simona Halep are 3 titluri câștigate în 2020, la Dubai, Praga și Roma, cele mai multe din circuitul WTA în acest sezon! Iar Simona este sigură că nu va putea fi întrecută de nicio altă rivală, după ce a primit vești excelente atât de la Ostrava, cât și de la Linz.

Simona Halep mai putea fi egalată în clasamentul titlurilor câștigate la simplu în 2020 de doar două sportive: Elina Svitolina (2 trofee), și Sofia Kenin (2 trofee), însă ele nu mai au șanse să ajungă la trei titluri în sezonul în curs, după ce Elina Svitolina a pierdut în această săptămână la Ostrava! Ucraineanca era favorită principală, dar a cedat fără drept de apel în optimi, scor 3-6, 3-6 cu Maria Sakkari. Halep nu s-a înscris la competiția de categorie Premier din Cehia, la fel procedând și Kenin. Turneul dotat cu premii în valoare 528.500 de dolari este penultimul organizat în circuitul din 2020.

Veștile bune au continuat pentru Simona Halep, vineri, când organizatorii de la Linz au publicat lista jucătoarelor care vor evolua în ultimul turneu din 2020, între 7 și 15 noiembrie! Nici Elina Svitolina și nici Sofia Kenin nu se află pe tablou! Svitolina sau Kenin ar putea juca la Linz doar dacă una dintre cele două va solicita wild card, variantă foarte puțin probabilă. Chiar dacă Svitolina sau Kenin ar primi o invitație, Halep ar putea fi doar egalată, dar nu și întrecută.

În sezonul 2020, unul dat peste cap de pauza provocată de pandemie, doar trei jucătoare de tenis au câștigat mai mult de 1 trofeu:

  • Simona Halep – 3 titluri (Dubai, Praga, Roma);
  • Elina Svitolina – 2 titluri (Monterrey și Strasbourg);
  • Sofia Kenin – 2 titluri (Australian Open și Lyon).

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.