Simona Halep continuă parcursul de maratonistă : a ajuns în semifinale la...

Simona Halep continuă parcursul de maratonistă : a ajuns în semifinale la Cincinnati!

0 105

Simona Halep a trecut fără probleme peste o zi grea, disputând două meciuri pe arena turneului de la Cincinnati! Datorită ploii, Halep a fost nevoită să-și comprime serios meciurile din turneul american, iar acest lucru se pare că i-a făcut bine! Dealtfel, jucătoarea noastră s-a cam obișnuit cu o astfel de abordare a partidelor, în ritm accelerat și, ceea ce este demn de semnalat, că nu a zăbovit prea mult pe suprafețele de joc. După 2-0 cu Barty, în optimi, la orele prânzului în Statele Unite, Halep a surclasat-o câteva ore mai târziu pe Tsurenko, în sferturile de finală! Românca a început, ce-i drept mai anevoios, datorită lipsei de concentrare (1-4), însă a trecut peste momentul dificil și a reuşit apoi o serie de 10 game-uri câștigătoare la rând, terminând partida fără sincope în respirația de maratonistă : 6-4, 6-1, după o oră și 15 minute de joc! De notat că intervenţia antrenorului Darren Cahill, la 1-4, a schimbat (din nou) cursul jocului. Simona a ajuns, aşadar, din nou, în semifinale şi este aproape de o dublă istorică, Montreal – Cincinnati. Deocamdată ea a adunat opt victorii la rând în numai 9 zile, fiind o adevărată alergătoare de cursă lungă….
După meci, Halep a spus : ,,A fost greu să joc împotriva ei, nu mai evoluasem demult, nu ştiam la ce să mă aştept. Eram obosită şi nu mă puteam concentra, am pierdut primele game-uri fără să-mi dau seama ce am făcut pe teren. Să joc însă două meciuri în aceeaşi zi şi să le şi câştig, nu e prea ușor și de aceea sunt foarte fericită. După acel titlu de Grand Slam de la Roland Garros, pe care mi l-am dorit foarte mult, acum sunt mult mai motivată şi mai încrezătoare pe teren”.
În semifinale la Cincinnati, Simona Halep o va înfunta pe Aryna Sabalenka, din Belarus, care a furnizat o surpriză, trecând în sferturile de finală de Madison Keys, cu 6-3, 6-4!
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.