Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid

Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid

0 44

Aventura Simonei Halep la WTA Madrid 2022 s-a oprit în faza sferturilor de finală, unde a fost învinsă de puternica tunisiancă Ons Jabeur, scor 3-6, 2-6. Simona a comis multe erori neforțate, iar deznodământul a venit implacabil. Nu a fost cea mai valoroasă partidă a ei la acest turneu, chiar dacă Halep îl începuse bine. Pentru parcursul de la WTA Madrid, Simona Halep a câştigat 180 de puncte şi a încasat aproape 170 de mii de euro. În ciuda acestei înfrângeri, Halep se menţine pe poziţia a 21-a din clasament. Dacă ar fi reuşit s-o învingă pe Ons Jabeur, Simona Halep ar fi reintrat în Top 20. Mai exact, românca ar fi urcat până pe locul 18 WTA.

Halep va mai participa la un turneu înainte de Roland Garros, cea mai importantă competiţie a sezonului de zgură. Mai exact, va participa la Turneul de la Roma, care se va disputa în perioada 9-15 mai şi este ultima competiţie majoră înainte de Roland Garros.

După Roland Garros, Simona Halep va începe sezonul pe iarbă, unde punctul terminus este Wimbledon. Românca nu şi-a anunţat încă programul pentru turneele premergătoare celui de la Londra.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.