Simona Halep e ,,campeona”! Victoria de la Madrid marcheaza o noua revenire!

Simona Halep e ,,campeona”! Victoria de la Madrid marcheaza o noua revenire!

0 306

Trecuse ceva timp decând Simona Halep nu mai cunoscuse bucuria victoriei, într-un turneu de tenis…Momentul revenirii în forţă a fost reprezentat în această săptămână de turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, în care Simona a făcut dovada unei schimbări de atitudine şi, implicit, de rezultat.
Cu o evoluţie constant bună, Simona Halep s-a impus clar în turneul madrilen, pe care l-a dominat cu autoritate, câştigând fiecare partidă fără emoţii.
În finală, Halep a învins astăzi o adversară incomodă, slovaca Dominika Cibulkova, 6-2, 6-4! Halep a jucat foarte bine, a avut încredere maximă în ea, a alternat foarte bine loviturile şi a realizat schimbări de ritm inspirate.
Până în finală, jucătoarea constănțeană a trecut de Misaki Doi (Japonia) cu 6-0, 6-3, de Karin Knapp (Italia) cu 6-1, 6-1, de Timea Bacsinszky (Elveția) cu 6-2, 6-3, de Irina Begu cu 6-3, 0-6, 6-1, de Samantha Stosur (Australia) cu 6-2, 6-0, și de Dominika Cibulkova (Slovacia) cu 6-4, 6-2.
Simona Halep are în palmares 12 turnee câștigate: Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia (Turneul Campioanelor II) în 2013, Doha și București în 2014, Shenzhen, Dubai și Indian Wells în 2015, iar în 2016 turneul de la Madrid.
In acest moment Halep devine cea mai „galonata” tenismena romanca, intrecand-o pe Virginia Rizici la numarul de turnee castigate, dupa victoria dela Madrid.
Halep a primit un cec de 1 milion de dolari şi 1.000 de puncte WTA! Meciula fost urmărit din lojă şi de Nadia Comăneci

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.