Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open

0 24

Simona Halep (România, 2 WTA) – Serena Williams (SUA, 11 WTA) : 3-6, 3-6, în sferturile Australian Open 2021. Sportiva noastră a pierdut fără drept de apel într-o oră și 22 de minute, în fața unei jucătoare veterane, care traversează o formă de invidiat de orice jucătoare! Halep nu a mai reușit să își ridice nivelul așa cum o făcea în finala de la Wimbledon 2019, iar Serena duce scorul întâlnirilor directe la 10-2!

Meciul care a durat o oră și 22 de minute a fost dominat de Serena Williams, deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam. Simona Halep condus cu 3-1, în al doilea set, dar Serena și-a adjudecat următoare 5 game-uri, scor final 3-6, 3-6.

Nu am fost departe de victorie, dar Serena Williams a fost mai puternică în momentele importante ale partidei. Am avut 3-1 în setul doi, dar serviciul nu m-a ajutat prea mult. Ar fi trebuit să fiu mai puternică pe servă, dar nu a funcționat azi și, în schimb, ea a fost foarte puternică la retur. Acele raliuri au fost foarte importante, am avut un meci bun în această seară, nu sunt prea dezamăgită de mine. Atitudinea a fost puțîn prea negativă, pe durata întregului turneu, însă o să lucrez la asta și o să revin mai puternică, cu siguranță, în acest aspect a declarat Simona Halep la conferință de presă.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.