Simona Halep a câștigat turneul australian ,,Melbourne Summer Set 1’’

Simona Halep a câștigat turneul australian ,,Melbourne Summer Set 1’’

0 202

Simona Halep este campioană la Melbourne Summer Set 1, după 6-2, 6-3 cu Veronika Kudermetova, în finală. Este titlul cu numărul 23 al carierei pentru ea, primul după o pauză de mai bine de un an. Nu avea trofeu câștigat din septembrie 2020, când se impunea la Roma. Chiar dacă este un titlu de turneu WTA 250, Halep a punctat în clasamentul mondial feminin. Finala a fost dominată clar de Halep, care a fost pusă în dificulate doar la începutul setului secund, când adversara a condus cu 2-0, însă trei game-uri consecutive ale Simonei au rezolvat situația. Totuși, au fost ceva probleme legate de serviciul jucătoarei noastre, care nu a funcționat, totuși, la parametrii optimi.

Fostul ei antrenor, Darren Cahill, a urmărit partida din tribunele Rod Laver Arena. Australianul a fost și la finala Melbourne Summer Set 2, câștigată de noua sa elevă, Amanda Anisimova.

“Este minunat să am un nou discurs aici, pe acest teren. Acum trei ani, după finala Australian Open, am vorbit ca învinsă. Veronika, te felicit. Poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open. Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment.Mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane. Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”, a declarat Simona Halep la ceremonia de premiere.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.