Simona Halep a câștigat duelul românesc, din turul doi de la Roland...

Simona Halep a câștigat duelul românesc, din turul doi de la Roland Garros : 6-3, 6-4, cu Irina Begu

0 79

În turul secund al turneului de tenis de la Roland Garros, Simona Halep a trecut de Irina Begu, cu 6-3, 6-4. Simona Halep s-a calificat în turul 3 la turneul parizian. Meciul a început în nota clară de dominare a Simonei Halep, care a condus cu 3-0 și 4-1. Apoi, Begu și-a revenit, a strâns scorul, până la 3-4, dar nu a mai reușit apoi să împierdice adjudecarea setului de către numărului 2 mondial. În setul secund, jocul a fost echilibrat în destule momente, dar Halep și-a valorificat experiența, având o mai mare claritate în joc, în momentele cheie.

Simona Halep se va confrunta în turul următor cu Amanda Anisimova, o cunoștință mai veche. Americanca a eliminat-o pe Simona în sferturile de finală de la Paris în 2019, românca fiind la acea vreme campioana en titre.

Amanda Anisimova a trecut, fără probleme, de compatrioata Bernarda Pera (25 de ani), scor 6-2, 6-0. În aprilie 2019, Amanda Anisimova a câştigat primul turneu WTA, când s-a impus la Bogota. Tot atunci și-a fixat marile obiective ale carierei. „Vreau să devin numărul 1 în lume și să câștig toate turneele de Mare Șlem, câte unul din fiecare ar fi minunat”, spunea Amanda Anisimova într-un intreviu pentru New York Times.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.