SIF Transilvania a castigat in fata lui Stoica Daniel

SIF Transilvania a castigat in fata lui Stoica Daniel

0 57

La termenul din data de 26.03.2008, in procesul SIF Transilvania – Daniel Stoica, instanta a dat castig de cauza societatii de investitii financiare. Stoica, reprezentand un grup de actionari ai SIF Transilvania a solicitat instantei anularea Hotararii de majorare a capitalului social al societatii, prin alocarea gratuita de actiuni la paritatea de 1 actiune noua la 1 actiune detinuta.
Hotararea a fost contestata si de Coccor S.A., unde Stoica Daniel este administrator.
Cu societatea Cocor procesul continua, urmatoarele infatisare fiind pe data de 14 mai la Curtea de Apel Bucuresti iar pe 24 iunie la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul continua, desi in februarie partile anuntasera o posibila negociere si incheiere a litigiului.
Initial, Tribunalul Brasov a admis cererea Cocor si a suspendat executarea deciziei de majorare a capitalului. SIF Transilvania a declarat recurs impotriva acestei sentinte, iar in 3 iulie 2007 instanta i-a dat castig de cauza. Cocor a formulat insa apel la decizia Tribunalului, iar SIF Transilvania a invocat ca apelul a fost tardiv. Tribunalul Brasov a admis, in decembrie 2007, cererea SIF Transilvania si a respins apelul Cocor ca fiind tardiv formulat. S.C. Cocor S.A. a continuat demersurile, adresandu-se Curtii de Apel Bucuresti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.