Sielberstein si Finkelstein, responsabili pentru deciziile premierului

Sielberstein si Finkelstein, responsabili pentru deciziile premierului

0 114

Decizia primului-ministru Calin Popescu Tariceanu de a prelua interimatul de la Ministerul Afacerilor Externe, nu poate decat sa-i infurie pe democrati. De altfel, acestia au gasit si responsabilii pentru actiunile premierului: cei doi consilieri, Tal Sielberstein si Arthur Finkelstein.


Ministrul democrat al Transporturilor, Radu Berceanu, a avut cateva remarci critice la adresa acestora, fara a-l uita si pe premier.


Berceanu a afirmat ca, pana acum, cei doi consilieri au fost platiti pentru serviciile lor cu suma de aproximativ 4 milioane de euro.


Berceanu a afirmat, ironic, ca suma de un milion de euro, cu care se zice ca ar fi fost platiti Tal Sielberstein si Arthur Finkelstein, le poate fi data celor celor doi consilieri doar „ca sa deschida usa si sa faca eventual vreo doua focus-grupuri”.


Intrebat de ce nu i-a angajat PD pe cei doi, democratul a spus: „Ca nu ne plac. Nu se potrivesc cu stilul nostru. Sunt orientati exclusiv catre chestiuni negative. Au foarte multe idei cum sa-i omoare pe toti ailalti din jur. Ei fac dintr-un tufis mic un stejar, tunzand iarba din jur cat mai scurt. Atunci tufisul pare un arbore maret”.


Ministrul a prezentat si cateva amanunte din convorbirile liberalilor cu cei doi consilieri. Astfel, el a aratat ca cei doi consultanti s-au intalnit cu reprezentanti ai PNL, la sfarsitul saptamanii trecute, la Bran, unde s-a decis ca reprezentantii PD si UDMR sa fie „executati prin presa” daca „au pareri diferite” de cele ale PNL.


?


In plus, Berceanu, i-a recomandat, ironic, lui Tariceanu sa preia si presedintia ANAF, pentru ca acolo postul a ramas liber desi, de doua luni, exista o propunere din partea PD pe care nu a aprobat-o.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.