Sibiul va avea KFC

Sibiul va avea KFC

0 98

Sibiul este pe lista lan?ului de restaurante tip fast food Kentucky Fried Chicken (KFC). Oficialii companiei spun c? vor inaugura unitate din Sibiu p?n? la finalul anului.
Lantul de restaurante Kentucky Fried Chicken (KFC) si-a bugetat pentru acest an afaceri de 45,5 mil. euro, in crestere cu 30% fata de anul anterior cand a rulat 35 de milioane de euro, principalul factor de crestere fiind dezvoltarea businessului la nivel local.
„Am deschis de la inceputul anului sapte restaurante, ditre care doua in Bucuresti, in centrul Capitalei, in apropiere de Cercul Militar si in centrul comercial Baneasa Shopping City si alte cinci restaurante in provincie. Pana la sfarsitul anului vom mai deschide trei unitati, in Galati, Sibiu si Bucuresti”, a declarat Gabriel Nenciu, marketing assistant al KFC Romania, pentru Ziarul Financiar.
KFC ( Kentucky Fried Chicken ) opereaza sub un contract de franciza prin care licenta este acordata companiei US Food Network SA.
Primul restaurant a fost deschis in aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucuresti.
In 2004 KFC deschide al saptelea restaurant al sau, in Constanta, la Tomis Mall, primul in afara capitalei.
In prezent Compania US Food Network SA detine 30 restaurante KFC, dintre care 11 in Bucuresti si celelalte in Constanta, Timisoara, Oradea, Iasi, Brasov, Ramnicu-Valcea, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Bacau, Targu Mures, Suceava, Craiova si Arad. Ne propunem ca incepand cu anul 2008 sa deschidem minimum 8 restaurante in fiecare an.
Calitatea produselor, modul exceptional de servire si standardele mentinute la un nivel constant ridicat au indreptatit echipele KFC din Romania sa castige numeroase premii europene si mondiale in competitia cu celelalte restaurante KFC din lume pentru Restaurant Excellence.
Insa cea mai importanta distinctie este data de cel mai bun scor (100%) obtinut in numeroase randuri de fiecare restaurant, incepind cu anul 2000, an de infiintare a CHAMPSCHECK, un sistem de verificare, de catre echipe de profesionisti, a experientei clientilor in localurile noastre. Aceasta performanta a introdus echipele manageriale din Romania in Champions Club si le-a oferit participarea la galele anuale de la Reykjavik, Sevilla, Paris, Limassol, Atena, Mauritius.
Reteta Originala este inca secreta.
De-a lungul mai multor ani Colonelul Sanders a fost singurul care a cunoscut Reteta Originala KFC. In prezent ea se afla intr-un seif din Trezoreria din Louisville, Kentucky. Cateva persoane cunosc reteta care valoareaza milioane de dolari, semnand contracte de confidentialitate foarte restrictive.
Colonelul a dezvoltat-o inca din 1930; amestecul sau de 11 ierburi si mirodenii
i-a facut pe trecatori sa devina clienti fideli la Sanders Cafe.
“Am amestecat ierburile si mirodeniile pe o podea din spatele verandei din Corbin” isi amintea Colonelul “.
O companie face amestecul dupa o formula care reprezinta numai o parte din Reteta Originala. O alta companie amesteca restul. Un program informatic este folosit pentru securizarea si standardizarea amestecului de produse, dar nici una dintre companii nu stie reteta completa , contractele semnate de acestea impiedicindu-le sa o afle.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.