Sibiul gazduieste Universtudent Fest

Sibiul gazduieste Universtudent Fest

0 155

Festivalul International Universitar „Universtudent Fest” se va desfasura la Sibiu in perioada 4-10 mai si cuprinde mai multe activitati culturale, sportive si stiintifice. Pentru prima data vor fi invitati studenti din Croatia, Franta, Marea Britanie si Turcia.
Evenimentul se organizeaza cu ocazia Zilelor Festive ale Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. Cea de-a IV-a editie a festivalului este realizata de Liga Studentilor din Facultatea de Litere si Arte a Universitatii „Lucian Blaga” si Teatrul National „Radu Stanca”. Printre activitatile care se vor desfasºura pe tot parcursul evenimentului se numara o parada a facultatilor prin centrul istoric, insotita de focuri de artificii, faclii, care alegorice si masti, spectacole propuse de stundetii de la actorie, expozitie de fotografie, workshopuri, campionat de fotbal si altele.
Editia de anul acesta va avea 46 de invitati studenti si profesori de la departamentele de teatru din Universitati din Croatia, Franta, Marea Britanie si Turcia. Fiecare trupa de studenti staini va prezenta cate o piesa de teatru in cadrul Festivalului. Astfel, croatii vor prezenta „Sase pinguini mititei” pe 6 mai de la ora 19, francezii vor juca povestea lui Vaslav Nikinskz pe 8 mai de la ora 15, britanicii aduc un spectacol pe 5 mai de la ora 19, iar turcii pe 7 mai de la ora 17.
Spectacolele au loc in Sala de Sport a Casei de Cultura a Sindicatelor, iar intrarea este libera.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.