Sibiul cauta sport si cultura pentru 2009

Sibiul cauta sport si cultura pentru 2009

0 129

Sibiul este in cautare de priecte noi care sa dezvolte orasul din punct de vedere cultural si sportiv. In acest sens, termenul limita pentru depunerea dosarelor de inscriere a proiectelor pe agenda cultural-sportiva a Casei de Cultura a Municipiului Sibiu a fost prelungit pana in data de 31 octombrie 2008.
Pentru a putea participa la selectie, solicitantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
a) sa fie persoana fizica autorizata, respectiv persoana juridica infiintata in conformitate cu prevederile legale;
b) sa nu aiba datorii la bugetul de stat sau la bugetul local;
c) sa respecte obligatiile asumate prin contractele de finantare nerambursabila anterioare
d) sa participe cu o parte din suma la finantarea proiectului.
Criteriile de eligibilitate pentru solicitanti, categoriile de cheltuieli eligibile, modalitatea de efectuare a platilor si multe alte informatii pentru cei interesati pot fi gasite pe site-ul Casei de Cultura www.sibiuccm.ro.
Tot de aici pot fi descarcate o serie de documente necesare intocmirii dosarului cum sunt cererea de finantare si Ghidul Solicitantului, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Primariei Sibiu.
Daca initial termenul a fost data de 19 octombrie, Casa de Cultura a decis prelungirea termenului pentru a oferi posibilitatea cat mai multor operatori culturali sa isi depuna proiectele. Anul acesta agenda cultural – sportiva a cuprins 106 proiecte – 28 in domeniul sportiv si 78 in cel cultural.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.