SIBIU versus BRASOV: De ce a ajuns Iohannis presedinte si Cancescu...

SIBIU versus BRASOV: De ce a ajuns Iohannis presedinte si Cancescu in puscarie!

0 1369
Firesc ar fi fost sa-l dam uitarii, acolo, in arestul Politiei, pe acest Cancescu Aristotel, cel mai mare derbedeu care s-a putut afla vreodata in fruntea administrarii judetului sau regiunii Brasov.
Din pacate acest politician veros a marcat nefast si lamentabil cel putin ultimele doua decenii ale vietii social politice si economice brasovene.  
Asa si-a legat numele de vechi infractor de toate incercarile altora de a se „face ceva util si necesar” in aceasta zona! Fara rusine si-a asezat numele pe panouri publicitare montate pe Warthe, pe aleile de „Sub Tampa” si „Dupa Ziduri”, unde si acum, cu el in puscarie, numele lui nu a fost sters, e tot acolo!! Cel mai mult a sifonat infractorul asta fondurile pentru investitii si reparatii, construirea Aeroportului Brasov fiin doar un exemplu.
 
 

Punand la cale tot felul de „combinatii” scopul lui n-a fost decat sa „suga” cat mai multi bani prin sifonarea catre tertze „firme” care ii dadeau darul! Asa a vrut sa puna mana pe Gradina Spitalului Marzescu, caruia ii pusese gand rau, desi a fost lasat prin TESTAMENT, de catre propietar, catre comunitatea Brasov.

Dar cea mai mare „tzeapa” trasa brasovenilor ramane fantomaticul Aeroport de la Ghimbav,  pe care alde Cancescu il tot construieste de vreo 7-8 ani, numai pe „studii si proiecte” consumand aiurea zeci de milioane! In timpul asta, fara tiribombe electorale, fostul primar al Sibiului a edificat un Aeroport international adevarat despre care puteti citi mai jos:
Numărul de pasageri îmbarcați, respectiv debarcați a atins cifra de 215.952, iar numărul de pasageri aflați în tranzit s-a ridicat la 34.480.
Anul 2014 este primul an în care Aeroportul Internațional Sibiu a depășit cifra de 200.000 de pasageri îmbarcați-debarcați și 250.000 de pasageri deserviți.
Potrivit reprezentanților Aeroportului din Sibiu, noile destinații adaugate, Londra și Dortmund, dar și destinațiile de vacanță spre Antalya și Rhodos au contribuit la creșterea numărului de pasageri. În 2014 a crescut și numărul total de mișcări aeronave, de la 4.805 mișcări în anul 2013, la 4.902 în 2014.
In timpul asta caraghiosul Brasovului, infractorul Cancescu a asfaltat o fasie de pajiste de 2.850 m, (in foto Cancescu A., Nita C. si constructorul Butuza in momentul semnarii contractului) in mijlocul campului, botezata…”pista de decolare”. Adica 30 de milioane de euro ingropate in miriste, ce vor deteriora rapid asfaltul pus de Butuza degeaba! (ddr)
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.