Sibiu: Trei milioane de euro pentru o fabrica de confectii metalice

Sibiu: Trei milioane de euro pentru o fabrica de confectii metalice

0 328

Daca in Brasov investitorii pleaca in masa, iar firmele lasa pe drumuri deja mii de angajati, iata ca in Sibiu, fosta capitala culturala european, lucrurile stau cu totul altfel.
CON-A din Sibiu, cu activitati in industria constructiilor, mizeaza in acest an pe afaceri de 70 milioane de euro, nivel similar cu cel inregistrat in 2008, prognoza bazandu-se pe contractele existente, a declarat proprietarul grupului, Mircea Bulboaca, dupa cum informeaza Mediafax.
„Contractele pe care le avem ne mentin la acelasi nivel cu cel din anul 2008”, a afirmat Bulboaca. Cele mai importante firme din grup sunt CON-A, specializata in constructii civile si industriale, cu o pondere de 70% in afacerile consolidate, Unimat, care comercializeaza materiale de constructii, si ConAmbient, specializata, printre altele, in prelucrarea de otel-beton si tamplarie de aluminiu.
In acest an, grupul va investi pana la trei milioane de euro intr-o fabrica de confectii metalice la Sibiu si una de prefabricate la Marsa, investitii incepute anul trecut, potrivit lui Bulboaca. „In acest an piata constructiilor se va mentine la nivelul anului trecut, insa exista posibilitatea sa apara si o scadere”, a spus oficialul CON-A.
Printre proiectele CON-A se numara modernizarea aeroportului Sibiu, constructia hotelului Ramada Sibiu, mai multor parcuri comerciale, la Sibiu, Targu-Mures, Bacau, Braila si Deva, si a reprezentantelor MAN de la Sibiu, Cluj si Bacau.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.