Sibiu: Mihaela Radulescu participa la Enduro Panorama in weekend

Sibiu: Mihaela Radulescu participa la Enduro Panorama in weekend

0 111

Targu Mures va fi locul de intalnire al tuturor motociclistilor care vor avea posibilitatea sa ia parte la cel mai important eveniment al anului dedicat lor.
Este vorba despre cel mai important eveniment din Transilvania pentru pasionatii de motociclete enduro care se va desfasura in acest weekend in comuna hunedoreana Ghelari.
Aproximativ 75 de concurenti s-au inscris deja la Enduro Panorama, dar listele sunt deschise pana sambata dimineata. Pe langa concurenti romani si-au anuntat participarea si motoristi din Franta si Ungaria.
Printre vedetele mondene care ar putea fi prezente la start se afla si Dani Otil, marea descoperire a postului de televiziune Antena 1.
Acesta a acceptat provocarea lansata de Clubul Moto „Haita” din Deva de a se prezenta la start in calitate de concurent cu acte in regula. Bineinteles ca devoratorii de presa mondena se asteapta ca acesta sa nu vina singur, ci insotit de prietena sa, Mihaela Radulescu.
De cateva luni, organizatorii hunedoreni lucreaza la amenajarea si semnalizarea traseului, asigurarea masurilor de securitate, astfel ca totul este pregatit.
Startul oficial va fi dat astazi, la ora 10, cand concurentii vor pleca pe un traseu lung de aproape 60 de kilometri, presarat cu obstacole dintre cele mai dificile. Concurentii inscrisi la start vor avea un adversar in plus, si anume conditiile meteo. Pentru acest sfarsit de saptamana sunt anuntate precipitatii, motiv pentru care adrenalina va fi crescuta la maximum de conditiile nefavorabile care vor face cursa cu atat mai periculoasa.
Prima editie este una cu participare internationala, dintre cei 75 de competitori inscrisi deja la start regasindu-se multiplii campioni din Franta si Ungaria.
Potrivit organizatorilor cea mai atractiva proba pentru spectatori si mass – media se va desfasura azi, la ora 14:00. Motociclistii vor trebui sa treaca cu bine peste o proba speciala, amenajata intr-o halda de steril din apropiere de furnalul de la Govajdie. Accesul publicului se poate face destul de usor, din drumul judetean care leaga Govajdie de Lelese.
Pilotii vor fi impartiti in doua categorii, profesionisti si amatori, dar probele si traseul sunt aceleasi pentru ambele clase.
Duminica sunt programate ultimele opt probe speciale, tot in apropiere de Ghelari, iar festivitatea de premiere ar urma sa aiba loc in jurul orei 16. Primii trei clasati la fiecare categorie vor fi premiati de catre organizatori. Pentru sambata a fost organizata si o seara speciala pentru concurenti si staff-ul lor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.