Sibiu: cursa legala de masini tunate

Sibiu: cursa legala de masini tunate

0 66

Pentru prima data, vitezomanii amatori se pot intrece pe 25 martie, chiar de Ziua Politiei Romane, pe o pista a aeroportului Sibiu, intr-o competitie organizata de politisti impreuna cu Asociatia Sportiva AS Tuning, anunta un comunicat al IPJ, remis joi AGERPRES.
Ideea organizarii unui asemenea concurs a plecat de la faptul ca, intr-o modalitate sau alta, trebuie stopate concursurile ilegale care se desfasoara noaptea pe arterele rutiere sau in parcarile hipermarketurilor, oferindu-le amatorilor de viteza, prin organizarea unui concurs legal, un spatiu in care sa isi descarce adrenalina.
Concursul va avea loc pe vechea pista a aeroportului sibian, dezafectata si neutilizata in prezent, in conditii din cele mai bune tinand cont de calitatea asfaltului.
Competitia este deschisa tuturor amatorilor, AS Tuning intocmind un regulament ce urmeaza a fi facut public. Pentru a fi cat mai echilibrata, departajarea autoturismelor se va face in functie de capacitatea cilindrica. In functie de numarul participantilor, vor fi 3 manse de concurs, iar pentru stabilirea timpilor vor fi utilizate celule.
Inscrierile la concurs pot fi facute incepand din 12 martie, taxa de inscriere fiind de 100 lei. Regulamentul si formularul de inscriere vor fi puse la dispozitie de AS Tuning in revistele si pe site-urile de specialitate, urmand a fi postate si pe pagina de internet a Politiei sibiene, www.politiasibiu.ro.
Este primul concurs de acest gen la care Politia sibiana apare ca partener, iar locul in care se va desfasura reprezinta si el o premiera. Organizatorii si-au exprimat dorinta ca acest concurs sa nu ramana singular, ci sa urmeze si altele de acest gen.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.