Sibiu: Chirii de peste 1.000 euro pentru Targul de Craciun

Sibiu: Chirii de peste 1.000 euro pentru Targul de Craciun

0 131

Desi mai este destul pana la sarbatorile de iarna, micii comercianti s-au pregatit deja aprovizionandu-se cu produse de sezon. Acesta este primul pas, iar urmatorul este acela de a gasi un spatiu de comercializare a acestora acolo unde vadul de clienti este mai mare. Si unde se poate gasi un astfel de loc mai bun decat in targurile special amenajate pentru Craciun.
Un astfel de targ va avea loc si la Sibiu, iar comerciantii care vor un stand in cadrul Targului de Carciun vor trebui sa plateasca si aproape 1.200 de euro pentru o luna in Piata Mare. Formularele de inscriere se pot procura deja de martea viitoare, 28 octombrie.
Formularele tipizate sunt deja disponibile la Centrul de Informatii pentru Cetateni si Centrul de Informare pentru Turisti, ambele situate in sediul Primariei din Piata Mare. Cine nu poate ajunge la acest centru are la dispozitie si internetul, de unde se pot descarca formularele, de pe site-ul dedicat targului, www.targuldecraciun.ro.
Comerciantii vor putea sa solicite ocuparea uneia dintre cele 40 de casute in cadrul primei editii a Targului de Craciun.
Taxa de participare este de 3.451 de lei pentru comerciantii de produse nealimentare, iar pentru cei care comercializeaza produse alimentare este 4.165 de lei.
Targul se va deschide in data de 29 noiembrie si va fi prezent in Piata Mare pana in data de 26 decembrie, fiind deschis zilnic intre orele 11 si 22. Tot aici va fi amplasat un patinoar, bradul traditional de Craciun si o scena pentru concerte de colinde.
In prezent, organizatorii sunt in curs de elaborare a listei de invitati si a programului de Sarbatori. „Anul acesta, Targul de Craciun va fi organizat in Piata Mare in primul rand pentru a pune in valoare aceasta locatie, dar si pentru a putea pune la dispozita sibienilor locurile de parcare amenajate in Piata Mica, avand in vedere solicitarea ridicata pentru locuri de parcare in centrul orasului mai ales in perioada sarbatorilor”, a explicat primarul Johannis.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.