Si tu, Ungureanu!

Si tu, Ungureanu!

0 233

Un alt membru al Guvernului da emotii liberalilor ramasi fideli lui Tariceanu. Un cotidian central zvoneste ca pe ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, il bat ganduri necurate. Sa demisioneze din functia de conducere pe care o detine in PNL. Motivul? Acelasi ca cel al colegului sau de la Agricultura. Aderarea la platforma initiata de Theodor Stolojan.


Mihai Razvan Ungureanu, membru in Comitetul executiv al partidului si in Biroul Permanent Central, se numara printre cei care, in urma cu o saptamana, au semnat un text in care se cerea revenirea lui Stolojan in randul PNL. De asemenea el s-a opus, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, initiativei PNL de retragere a trupelor romanesti din Irak. Deci, poate n-ar trebui sa ne surprinda foarte tare un astfel de gest.


?


Insa, marti, surse din PNL au dezmintit stirea din ziarul central si au declarat ca Mihai-Razvan Ungureanu nu intentioneaza sa isi prezinte demisia din Biroul Permanent Central al PNL. Purtatorul de cuvant al ministrului, Corina Vintan, a refuzat sa faca vreun comentariu asupra informatiilor publicate marti. De asemenea, purtatorul de cuvant al MAE a refuzat sa comenteze pe marginea unei posibile sustineri de catre Mihai-Razvan Ungureanu a platformei lui Theodor Stolojan.


?


Un alt atac la adresa lui Tariceanu vine din partea lui Viorel Oancea, fostul primar al Timisoarei si actual deputat PNL. Oancea a declarat ca in jurul presedintelui Calin Popescu Tariceanu si-a consolidat pozitia un grup de liberali aflati in slujba lui Dinu Patriciu, care imping PNL spre o posibila alianta cu PSD. „Daca eu militez pentru unificare, nu cred ca pot fi acuzat ca vreau ruperea partidului”, a mai spus Oancea, primul ofiter al Armatei Romane care, in 20 decembrie 1989, s-a adresat demonstrantilor anticomunisti din Piata Operei din Timisoara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.