Si tu mircea?

Si tu mircea?

0 78

Mentionez din start ca nu este nicio greseala de tipar, de astazi eu personal nu il voi mai considera pe mircea geoana (caci despre el este vorba!) o persoana publica sau politica, sau chiar persoana. De astazi, pentru subsemnatul, mircea geoana este doar un obiect, un substantiv comun. Este o marioneta in mainile celui mai incult politician roman din toate timpurile (sic, Gigi Becali e mult superior!), Marian Vanghelie. Poate ca vorbele sunt un pic prea acide, dar ele isi iau elanul furibund de frustrare din cateva declaratii pe care domnul geoana, actual presedinte al PSD si candidat cu sanse mari (cate or mai fi ele!) la presedintie. Este greu de inteles si de gasit care ar fi motivele pentru care un om inteligent, fost ministru de externe si premier, ar putea vedea in Marian Vanghelie un viitor presedinte pentru Romania. Da, ati citit bine! Prezent zilele trecute la emisiunea Sinteza Zilei, mirgea geoana a declarat, cu o incredere totala ca “peste cinci ani, Marian Vanghelie va fi o solutie viabila pentru postul de presedinte”.
Probabil ca aceasta declaratie i-a mai „furat” din electorat lui geoana. Cum poate un personaj care se vrea presedinte peste sase luni, sa declare (si mandru pe deasupra!) o astfel de ineptie? Probabil ca Vanghelie ar iesi presedinte doar intr-o Romania in care voturile se vor cumpara pe alimente si bani, sau mai rau, pe amenitari. Domnule geoana, credeti ca tara noastra are nevoie de un presedinte care sa declare “e probleme, e griji, e multe nevoi” sau “e multi care ne vrea raul” (vezi balciul de la Romexpo, in care PSD si-a prezentat europarlamentarii)!
Un hatru ar spune ca cel care se ocupa de campania lui geoana este membru PDL, asa explicandu-se geclaratiile papusii-presedinte de la PSD. Dar realitatea sumbra este ca un om la Vanghelie a ajuns sa aiba la mana (cum oare?) oameni ca Geoana, Nastase, Mitrea sau Ponta. Intr-un mediu sanatos si intr-o normalitate pe care ne-o dorim cu totii, Marian Vanghelie ar fi cel mult un simplu membru PSD. Nici la numaratoarea de voturi nu ar putea participa. Dar in Romania, orice este posibil. Vai de viitorul nostru!!!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.