Si totusi se vrea turism in Romania

Si totusi se vrea turism in Romania

0 95

Daca pana acum am tot acuzat autoritatile judetene de faptul ca nu prea misca niciun deget pentru a atrage turisti in judetul nostru, a venit timpul sa semnalam si o miscare „pro” turism. Decat nimic mai bine putin! Asa si-au zis si politicienii care pastoresc judetul nostru atunci cand au decis sa incheie trei contracte de finantare pentru modernizarea unor drumuri de interes turistic din zona montana, incluse in masterplanul de dezvoltare turistica pentru perioada 2008-2018.
Amenajarea celor trei drumuri va permite crearea unei axe de comunicare intre zonele care fac obiectul proiectelor de dezvoltare turistica si conservare a patrimoniului cultural si a siturilor turistice. In urma acestei investitii se va imbunatati infrastructura de acces destinata activitatii de turism. Totodata, se urmareste si o crestere economica importanta prin atragerea investitiilor in zonele turistice. Aceasta dezvoltare se va asigura prin facilitarea schimbului de produse sat-oras, accesul la reteaua de drumuri judetene, nationale si cai ferate, dezvoltarea agroturismului, turismului balnear, turismului de agrement si de afaceri.
Pentru a nu va mai tine in suspans, va anuntam care sunt cele trei drumuri: Drumul Judetean 730 pe o distanta de 10 kilometri, pe traseul Podul Dambovitei – Dambovicioara – Ciocanu – pana la limita judetului Brasov, Drumul Judetean 734 Voinesti-Leresti-Voina, cu o lungime de 19 kilometri si Drumul Judetean 703 I, care va fi refacut pe o lungime de 25 de kilometri.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.