Si totusi negociaza!

Si totusi negociaza!

0 225


Desi parea ca PSD isi striga in van motiunea, ca pe-o marfa stricata pe care nu da nimeni doi bani, se pare ca a inceput totusi oarece tocmeala. Potrivit unor informatii din presa, marti seara, in preziua Comitetului Executiv al partidului, reprezentantii social-democratilor au avut intalniri separate cu reprezentanti ai PNL si PD. Discutiile au ca scop conturarea unei decizii, ce va fi luata miercuri in legatura cu motiunea de cenzura, respectiv daca si cand va fi depusa.


Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a infirmat faptul ca liberalii s-ar intalni cu liderii social-democrati, el acuzand ca Basescu, presat de Vasile Blaga, ar dori dori o intelegere cu PSD (ipoteaza e de luat in calcul doar daca presedintele insusi doreste negocieri cu PSD, umbland vorba?ca Blaga este in dizgratia presedintelui si ca?i se pregateste gararea in triajul PD.)


In ce-i priveste pe democrati, ei ar fi de acord sa ramana in opozitie, dar isi doresc debarcarea Guvernului Tariceanu.


Motiunea ar urma sa fie depusa in aceste zile, daca social-democratii nu vor face pasul inapoi. Este vremea, spun analistii, ca Geoana sa arate de ce este in stare, ori sa ramana pentru totdeauna “prostanacul”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.