Si totusi, Lucia Varga și Dan Mihalache s-au văzut cu reprezentanții firmei...

Si totusi, Lucia Varga și Dan Mihalache s-au văzut cu reprezentanții firmei Holzindustrie Schweighofer.

0 457

Surse autorizate ,dar si cei doi demnitari prezidentiali ne-au confirmat că fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, Lucia Varga, și domnul Dan Mihalache,seful Cancelariei Prezidentiale s-au văzut cu șeful cel mare al companiei Holzindustrie Schweighofer si au intervenit in favoarea mult pomeniteifirme austriece.

Chestiunea este în legătură cu solicitarea președintelui Klaus Iohannis adresată serviciilor de a-i comunica cine dintre apropiații sai s-au văzut cu reprezentanții companiei din Austria.

Pe de altă parte, faptul că înalți reprezentanți ai României s-au văzut cu șefii unei companii nu constituie în sine un delict. Dimpotrivă, contactele politice cu mediul de afaceri sunt necesare și utile în economia de piațăDAN MIHALACHE D.

Singurul semn de întrebare se referă la faptul că doamna Varga este coordontoarea noului Cod Silvic.

Recent, ea a afirmat că legea aflată acum în Parlament nu mai seamănă cu ce a propus mafia lemnului din Legislativ efectuând modificări „criminale” asupra textului de lege.

Disputa Klaus Iohannis-Victor Ponta pe această temă ,stimulata de respectiva doamna pe filiera  relației cu firma Holzindustrie Schweighofer riscă să inflameze definitiv scena politică.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.