Si noi ce facem domnule Iohannes? Suntem vinovati ca v-am votat!

Si noi ce facem domnule Iohannes? Suntem vinovati ca v-am votat!

1 531

Eu şi câteva milioane de alţi proşti ca mine v-am votat. In plus, mi-am convins si cunoscuţii să vă voteze pe dumneavoastră. M-am certat cu alţii care-l voiau pe Ponta. Zeci de mii de oameni au stat la coadă în ploaie şi frig ca să facă preşedinte dintr-un om. Şi chiar au crezut că-şi iau ţara înapoi, că va fi România „lucrului bine făcut“. A fost doar „ghinion“.
Unii, naivi  de tot, au ieşit şi în stradă, cu miile, să vă îmbrăţişeze când aţi câştigat. Alţii, s-au pozat cu dumneavoastră, v-au strâns mâna ca de la alegător credul la candidatul care pozează în salvator! Am bănuit de la început că nu o să ştiti ce să faceti odată ajuns în scaunul de la Cotroceni. Dar am crezut că o să vreti să învaţati. Credeam, fără vreun dubiu, că sunteţi omul acela normal ca noi, muritorii de rând, care va face România bine.

Domnule Iohannis, constat ca, ba sunteţi printre noi, ba nu sunteţi. Ba tăceţi-mormânt, ba dormiti, iar când vă apucaţi de vorbit spuneţi numai prostii.
Ba vă faceţi că sunteţi la Cotroceni, ba dispăreţi iar cu săptămânile prin vacanţe şi vizite de stat degeaba. Ba sunteţi cu justiţia şi cu statul de drept, ba sunteţi cu toţi corupţii şi puşcăriaşii. Ba faceţi România bine,
ba îi faceţi rău.
Am crezut că Iohannis ar putea fi preşedinte. Nu există Instituţia Primei Doamne, pentru că soţiile preşedinţilor din ultimul sfert de secol au preferat să stea în umbră.
Dar am crezut că soţia lui, devenită Prima Doamnă a ţării, ar putea să se ocupe mai degrabă de ghidarea unei reforme a sistemului de învăţământ, a susţinerii formării copiilor noştri, de exemplu, decât de poze la Zidul
Plângerii sau etalarea poşetelor în vizite oficiale. Sau sa faca parada modei ! Luati aminte cum se imbraca unele dintre prime doamne din lume.

http://media.rtv.net/image/201505/w460/carmen-iohannis-lansare4_58532300.jpgcozi la vot 1

Conform Agerpres, agenție de presă a statului român, vizita oficială a lui Iohannis în Israel s-a încheiat la prânz. Cu toate acestea cetățeanul Klaus și cetățeana Carmen au mai rămas o zi în Țara Sfântă, la Tel Aviv, pe
malul mării, facand plaja, cum se poate citi de pe site-ul prezidențial, presidency.ro <http://presidency.ro/> ,  Era și păcat să nu mai stea în plus având în vedere că realitatea depășește chiar și visul: pot mânca moca în
Israel!
În nici un caz nu am visat că împreună cu niste consilieri va promulga o lege care interzice ca numele Mircea Vulcănescu sau Petre Țuțea să fie nume de străzi.
În nici un caz nu am visat că va promulga fără un cuvințel legea care ne-a întors la alegerile din primul tur și la votul pe listă.
În nici un caz nu am visat că va spune vreodată că aplicarea legii în cazul unei televiziuni ținute pe banii furați de un securist este un abuz.

Mi-ar fi ruşine să stau la plajă când în spitalele pline de mizerie din ţara mea mor copiii, iar medicii rezidenţi nu-şi găsesc loc de muncă din cauza unei legi strâmbe. Când Institutul Cantacuzino stă să moară sub povara
datoriilor, la fel ca televiziunea publică, iar eu ies în apărarea unei televiziuni private, care nu e în aceeaşi situaţie gravă. Şi dacă ar fi, tot nu ar fi treaba mea, pentru că nu aparţine statului român.
La fel cum, procedural, nu e treaba mea să văd cine sunt revoluţionarii „cu rol determinant“, dar aş putea să verific înainte să semnez decorarea lor, pentru a evita jignirea memoriei celor care au murit atunci, dar şi a opiniei publice. De unde pana unde ,,saltimbancul ’’Arsinel este luptator ,,cu rol determinant’’!!!??? Dar cheliosul Razvan Theodorescu –prietenul lui Iliescu? Adica fara ,,elefantul’’ Arsinel sau ochelaristul Razvan nu reusea ,,aglomeratia din decembrie 89’’ de-i spune Iliescu revolutie ??!!!cozi la vot AMB
S-au ati semnat cu ochii inchisi ?
Daca nu deschideti gura, barem cascati ochii !!!
Mi-ar fi ruşine să mai stau o zi la plajă, în loc să mă întorc în ţară, când CCR dă decizii cu implicaţii asupra dosarelor marilor corupţi şi toată lumea vorbeşte despre efectul întreruperii implicării SRI, ca suport logistic, în aceste cauze. Într-o ţară decentă n-ar trebui să se vorbească atât de mult despre serviciile de informaţii şi ce fac ele. Dar într-o ţară decentă, decenţa începe de la cuplul prezidenţial.
Am visat cu totul altceva votându-l pe Iohannis… Dar ce mai contează. Bine că i-a îndeplinit domnu Klaus lu’ doamna Carmen un vis din tinerețe, că înseamnă că chiar o iubește, nebunaticul!
Bravo vouă, amorezaților! Vedeți-vă cu chii deschiși visele voastre de vilegiatură.

<http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/mi-am-amintit-de-le-l-am-votat-pe-iohannis-ca-sa-nu-castige-cocalarul-asta/>
Mi-am amintit de le l-am votat pe Iohannis: ca să nu câștige cocalarul ăsta plinirea-varstei-de-43-de-ani/attachment/salam-ponta-3/> salam-ponta-3
<http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/maneaua-lui-salam-pentru-victor-ponta-la-im
As fi votat și  o bombă atomică, doar ca să nu iasă Ponta. Pentru că Iohannis e prost, dar Ponta, pe lângă prostie, oferea și o doză uriașă de nesimțire. Or la intersecția dintre prostie și nesimțire se află un cocalar
sinistru. Nu poți să alegi așa ceva.
Vai de aceasta tara.
In 2000 am votat pe Iliescu ca sa nu castige Vadim Tudor
In 2016 am votat Johanis ca sa nu castige bezmeticul  de Ponta

Sursa – INTERNET

NOTA
In foto sunt cozile la care au stat roamanii din strainatate sa voteze …SCHIMBAREA!

COMENTARII

  1. Dumnezeule, articolul acesta atinge perfectiunea surprinzand chintesenta cruntei realitati stigmatizate de cruntul presedinte pe care l-am votat cu aceeasi speranta ca si autorul de sus. As putea ierta multe lenesului, submediocrului presedinte vesnic de mana cu o ranjitoare obsedata de a etala multa epiderma batrana. Dar legea antilegionara impotriva sfintilor inchisorilor comuniste, a varfurilor culturii romane-Tutea, Gyr, Vulcanescu, Vintila il va dezonora pana la final ca un blestem al neamului pe care NU L-A IUBIT!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.