BINOMUL PUTERII! Şi neinformarea este o formă de dezinformare.

BINOMUL PUTERII! Şi neinformarea este o formă de dezinformare.

0 529

conteledesaintgermain

…Cum să percepi la reala sa valoare magnitudinea escrocheriilor mafiei băsiste când nu te uiţi la A3 iar celelalte televiziuni nu îndrăznesc nici măcar să preia de la A3 dovezile zdrobitoare odată prezentate, dar să le mai caute şi singure?
Când scandalul devine atât de mare încât nu mai poate fi muşamalizat prin ignorare, EVZ îţi transmite pe email un newsletter în care îţi livrează o informaţie edulcorată din care rezultă că… oricine poate fi vinovat în afară de Traian Băsescu. Iar tu înghiţi ştirea aşa, cu pansamentul gastric de rigoare şi, sigur, după ce o înghiţi nu te doare nici burta şi nici nu îţi vine să vomiţi. Camelia Bogdan jud. condamnat pe voiculescu
Un caz recent: încălcările flagrante de statut profesional, deontologic, legal, ale judecătoarei Camelia Bogdan. Nici n-ai aflat de ele, este? Păi de la cine să afli dacă nu te uiţi la A3, singura televiziune care are curaj …si interes să dea ştirea? Sau, totuşi, ai găsit şi tu un rând despre asta prin vreo publicaţie ori vreun site frecventat? Din moment ce, cu setea ta de dreptate, n-ai fost şocat, n-ai reacţionat în niciun fel, rezultă clar că TU ai fost manipulat, nu cei din piaţă.
M.MACOVEI oO bombă autentică explodează în minunata grădină a justiţiei băsisto – macoviste şi tu nici măcar nu tresari
. Te lasă indiferent. Războiul tău e în continuare cu Voiculescu, aflat… de doi ani la închisoare, cu bunurile confiscate, şi în numele acestui război accepţi orice compromis. Tu, luptătorul curat şi vizionar, fluturând entuziast lozinca “justiţie până la capăt”, tu care îi acuzi pe veteranii care au ieşit în piaţă că au fost manipulaţi, te împaci foarte uşor cu ideea că un infractor dovedit prin mii de probe, Traian Băsescu, nici măcar nu are un dosar penal deschis de DNA. Ce contează? Important e ca A3 să moară! Iată idealul de justiţie şi democraţie al celor care urăsc A3: să moară! Iar Camelia Bogdan să trăiască. Şi nu oricum, ci bine, în prosperitatea creată de cei ale căror dosare le judecă!
Şi neinformarea este o formă de dezinformare.
De ce n-au ieşit în stradă, ieri, tinerii frumoşi şi liberi? N-au ieşit nici la mitingul A3 din Piaţa Constituţiei şi nici la cel al băsiştilor din Piaţa Universităţii. N-au ieşit pentru că ei nu au mize sociale.LAURA CODRUTA KOVESI pr Ei au doar mize personale. Internaţionalizarea, accesul la comparaţie, mai ales la compararea bunăstării din diverse cupluri de coordonate geografice ale lumii, le-a extirpat sentimentul naţional, ideea de apartenenţă la o limbă şi la o cultură. A devenit o virtute pentru ei să-şi considere părinţii vetuşti, de zeflemisit, să facă mişto de cei care încă mai operează cu noţiuni “perimate” ca patrie, patriotism, demnitate individuală şi naţională.
S-a creat o gravă fractură între generaţii.
Exact cum spunea, cu dureroasa tristete, Carmen Avram de la Antena 3!
Cei, din Piaţa Constituţiei, imputzinati mai degraba din cauza ploii si frigului ...sunt, dupa unii, proştii şi anacronicii. Cine spune asta? Chiar copiii lor, adica cealalta Romanie! Acei copii, care s-au născut direct în libertate, în democraţie, pe dubla jertfă a părinţilor: odată că au îndurat barbaria comunismului, a doua oară că au dărâmat acel comunism. Ca să le ofere copiilor lor libertate.
Iar aceştia cum le mulţumesc? Ironizându-i că nu-nţeleg nimic din “mersul” actual al lumii, că degeaba au trăit atât pe pământul ăsta dacă nu sunt în stare să aprecieze utilitatea lui Băsescu, integritatea Monicăi Macovei, patriotismul(?!) Laurei Kovesi.
Dacă, voi luminaţilor, voi emancipaţilor, voi care înţelegeţi lucrurile mai bine, voi care aveţi încă părinţi în viaţă, de ce n-aţI fost În Piaţa Constituţiei, cu ei, să le arătaţi dragostea şi solidaritatea voastră, să le oferiţi umărul vostru, ştiţi care-i pasul următor? Să nu-i însoţiţi nici până la spital, când vor avea nevoie. Şi nici la cimitir, când cei pe care îi susţineţi astăzi îi vor doborî. Proşti vor fi, proşti vom fi, după cum vă purtaţi azi cu noi, dacă vă vom da măcar un telefon să aflati că am făcut infarct…

Autor: conteledesaintgermain

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.