…SI LA MUNTE ( II )

…SI LA MUNTE ( II )

0 72


??????????? Am promis zilele trecute sa va destainuiesc si unele preturi pentru cazare in hotelurile din Predeal si Brasov. Asta mai mult pentru cititorii care citesc ziarul pe alte meleaguri decat cele brasovene. Mira-m-as ca vreun localnic sa simta dorinta de a se certa cu nevasta la hotel, cand o poate face linistit acasa, unde vecinii il cunosc si nu se baga. Un localnic se poate rataci la hotel doar daca vrea sa mai schimbe meniul de acasa – valabil pentru ambele sexe.


??????????? Sa incep cu vechiul, dar mereu intineritul hotel “ Aro Palace “, un fel de symbol al Brasovului. Hotel de cinci stele fiind, pretinde si preturi pe masura. In aripa noua o camera dubla costa? 530 lei/noapte, iar una “ solo “ 460 lei/noapte, in timp ce in aripa veche noaptea te costa doar 330, respectiv 265 lei si ai si micul dejun asigurat. Adica nu-ti trimiti amanta flamanda acasa. Celalalt mare hotel brasovean – cel putin pe moment – are, de pe acoperis pana-n temelii, doar? trei stele, astfel ca pentru camera dubla dai doar 230 lei/noapte, iar pentru una single doar 180 lei noapte. Mai sunt in Brasov si alte posibilitati de cazare, pe la minihoteluri sau pensiuni, dar v-as plictisi insirand preturile practicate de fiecare in parte. Iar la multe dintre acestea te mai poti chiar tocmi cu patronii asupra preturilor.


??????????? Haideti sa urcam acuma la Predeal, unde pensiunile cultiva margarete si iarna. Luand? ca medie cifra trei??????????? ( margarete ), pretul pentru o camera dubla este de 85 lei/noapte, el putand fi mai mare daca mirosi cinci margarete sau mai mic in cazul in care iei o camera cu buda in curte. Marile hoteluri predelene sunt insa “ Belvedere “ si “ Orizont “, ambele de trei stele. La primul “ dubla “ costa 200 lei/noapte, iar “ simpla “ 165 lei/noapte,inclusive papica din zori. Celalalt hotel e mai smecher si-ti ia mai putin, cu toate ca? in prêt intra si micul dejun, accesul la piscine sis ala de fitness. Single-ul costa 130 lei/noapte, iar dubla 150 lei/noapte.


??????????? Ca in toata Romania mai exista si cazari “ la negru “, dar nu va spun preturile de acolo ca sa nu dati navala. In rest excursie placuta si somn usor.


?


?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Dan Bota?????????????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.