Si in Norvegia SOMNUL RAȚIUNII naste monștri!

Si in Norvegia SOMNUL RAȚIUNII naste monștri!

0 566
Într-un cerc al intelectualilor din Oslo se vorbește despre un scenariu uluitor. O parte a norvegienilor crede că Barnevernet (Serviciul Social de Protecție a Copilului) ar fi o unealta prin care Suedia ar încerca să controleze societatea din „Țara Fiordurilor”. Familia Bodnariu, la fel ca multe alte familii, ar fi picat la mijloc într-un război cu mize uriașe.Pentru turiștii care nu provin din nordul Europei, mesajele statuilor care împodobesc parcurile din Oslo sunt mai mult decât bizare: bărbați care se consolează reciproc, ținându-se în brațe, copii încălecați unul în capul celuilalt, femei aplecate una asupra celeilalte.
Ev.Z.a publicat mărturiile unei tinere sociolog din România, C.K., stabilită de trei ani la Oslo și căsătorită cu un norvegian. Femeia, pentru că – da – este o olteancă ambițioasă care visează (sau cel puțin visa) să-și întemeieze o familie armonioasă în Scandinavia, ne-a dezvăluit aspecte cutremurătoare din viața de zi cu zi a norvegienilor.
Ne-a povestit despre rasism, naționalism, hedonism, homosexualism, des pre copii răpiți de lângă părinți…
Sociolog de profesie, C.K. studiază, în special, efectele acțiunilor Barnevernet asupra societății în mijlocul căreia a ales să trăiască. Concluziile acestor documentări s-au intersectat, în ultima perioadă, cu o adevărată teorie a conspirației, dezvoltată de un cerc de intelectuali norvegieni din Oslo cu care a intrat în contact.
alt

Povestește C.K., sub protecția anonimatului: Barnevernet, acest serviciu care a băgat spaima atât în norvegieni, cât și în străinii stabiliți aici, este controlat într-un procent limitat de stat. Alături de autoritățile norvegiene mai stau șapte jucători privați, care dețin acțiuni consistente la această societate. Ziarele au mai consemnat câte ceva, dar nimic amănunțit. Dintre acești șapte actori, unul – o celebră familie suedeză, Wallenberg – învârte roata. De remarcat că Jacop Wallenberg, reprezentant de vază al familiei suedeze, este și membru în Comitetul Executiv al grupului Bilderberg, celebru în toată lumea pentru influența și potența financiară. Este, pe scurt, o organizație a unora dintre cei mai puternici oameni de pe mapamond”.

C. K. se oprește pentru câteva clipe, apoi reia: „ Ar fi de reținut și motto-ul acestei familii bogate – Wallenberg – Esse non videri! – adică, ceva de genul Să fii, dar nu la vedere! Sau, prin extensie, Să conduci, dar din umbră!
O mână de intelectuali norvegieni cred că asta și fac suedezii: conduc fără să iasă în față. Am să explic
Deținând controlul asupra Barnevernet, elita aceasta profitoare – din care fac parte și câțiva norvegieni, urmăresc atomizarea familiilor tradiționale, practic desființarea acestora, pentru că o societatea poate fi mai ușor controlată atunci când n-are un fundament.
Cum au ales să „distrugă” familiile  traditionale? Prin promovarea agresivă a homosexualismului, a pedofiliei, a hedonismului – nenorociri uneori „specifice”, din păcate, societății norvegiene.
Prin Barnevernet,”au instaurat un regim de teroare psihologică, de teamă fizică, de neîncredere. Unii sunt recompensați cu sume colosale, pentru că primesc copii din alte culturi în familia lor – sunt aproape scutiți de muncă,  iar alții sunt hărțuiți și amenințați că-și vor pierde odraslele pentru motive aiuritoare. Copilașii sunt învățați încă de la grădiniță să se revolte împotriva părinților, să-i pârască, să-i desconsidere.
Intenția de suprimare a ideii de familie este evidentă.
Apoi, prin promovarea hedonismului, a individualismului, s-a ajuns ca mare parte a bărbaților norvegieni să devină extrem de efeminați
. Femeile norvegiene, în schimb, sunt,cumva masculinizate În acest fel, bărbații normali au ajuns să-și caută femei din Asia sau tipuri mai empatice, cu care se căsătoresc. S-au născut astfel familiile mixte, care sunt prigonite, pentru că reprezintă, de fapt, normalitatea”.
C.K. își trage sufletul: „Of, Doamne! Lesbianismul atât de prezent în rândul femeilor norvegiene, care preferă aventuri de o noapte, coroborat cu bărbații lor, din ce în ce mai efeminați, a condus la una din cele mai mari rate ale divorțului din Europa, dar și la sinucideri, la comportamente deviante. Toate acestea se reflectă în statisticile pesimiste, care prevăd că, în 2050, Norvegia va fi o țară alcătuită, în proporție de 90%, din homosexuali. Familiile compuse din astfel de oameni nu vor putea reprezenta niciodată baza unei societăți. Vor fi obediente sistemului care le-a permis, chipurile, să… se exprime liber. Și, astfel, cu celula de bază a societății distrusă, cu capul de familie inexistent, e firesc că acest grup uman va fi mai ușor de manipulat și de condus”.
alt
„Ceea ce este și mai revoltător abia urmează: această elită restrânsă, care ar fi controlată, se pare, din Suedia, tzinteste controlul asupra societății norvegiene , inclusiv de către Barnevernet. Sunt amăgiți că ei sunt cei ce au grijă de viitorul copiilor norvegieni. Praf în ochi! Mare parte din banii statului intră în buzunarele acestei elite, iar viitorul nației lor este în ceață. Mai precis, la discreția altora. Deși pare o adevărată teorie a conspirației, ar trebui să privim puțin în urmă, la istoria Scandinaviei. Nu este un secret faptul că Norvegia a fost, în cea mai mare parte a existenței ei ca formațiune statală, la discreția Suediei sau a Danemarcei. Considerați ca…un fel de iobagi,istoric, norvegienii au format, aproape tot timpul, un popor ușor de condus”.
alt
Românii au picat la mijloc:Este trist faptul, spune d.na C.K.familiile mixte – așa cum e și cazul familiei Bodnariu – au picat la mijloc în tot acest război  vizand controlul societății norvegiene și, extins, al celei scandinave ! Pentru că mă îndoiesc că acest fenomen va viza doar Norvegia. Am uitat un amănunt, picant, de felul lui. Bugetul Barnevernet a ajuns să atingă, în 2014, conform datelor publicate de ziarele din Oslo, în jur de 550 de milioane de euro!  Se impune, însă, o întrebare: cine contribuie la acest fond și cine beneficiază, de fapt, de el? Răspunsul nu poate fi decât unul: norvegienii dau banii, iar acea elită controlată de suedezi, profită”.
C.K., tânăra română stabilită la Oslo, ne-a dezvăluit culisele unui alt caz dramatic consumat în urmă cu putin timp în Norvegia:
 „Ultima acțiune în care a fost implicat și serviciul Barnevernet a revoltat toată țara. Ce s-a întâmplat? Un cuplu de norvegieni a rămas fără copilașul de câteva luni. Când au venit să-l ia, copilul era îmbrăcat subțire, iar tatăl, disperat când și-a văzut copilașul scos  afară, în frig, așa sumar îmbrăcat, a alergat după acei oameni și a aruncat o hăinuță pe bebeluș, pentru a nu îngheța de frig.
Cineva a filmat scena, a urcat-o pe internet, iar în doar două zile a strâns 200.000 de vizualizări. Din păcate, acel videoclip nu mai poate fi găsit, a fost șters”
.
Curs despre sinuciderile copiilor sub 7 ani!! Paranoia generată de acțunile Barnevernet se pare că a atins cote greu de imaginat în Norvegia. Potrivit sociologului C.K., la Universitatea din Oslo se predă, mai nou, un curs cu o temă morbidă: Sinuciderile copiilor sub 7 ani!!. „Au fost cazuri când asemenea copii au recurs la gesturi extreme. Este vorba despre acei micuți dați spre adopție familiilor-surogat. Probabil n-au reușit să se adapteze la noul climat și au clacat. Prin acest curs, norvegienii vor, probabil, să înțeleagă mai bine fenomenul, pentru a-l putea stopa”.
O elită, dirijată de o familie suedeză putred de bogată, controlează Barnevernet (Serviciul Social de Protecție a Copilului din Norvegia)
Această elită dispune acolo distrugerea ideii de familie prin promovarea agresivă a homosexualismului și a hedonismului, dar și prin separarea copiilor de părinți!
Impunerea, cu ajutorul statului norvegian, unor taxe uriașe cetățenilor dezbinați, duce la îmbogățirea elitei și la subordonarea populației autohtone.
Era clar ca aceasta organizatie criminala numita Barnevernet, are radacini si interese foarte adanci. Era mult prea dubios faptul ca nimeni si nimic nu se poate atinge de ea. Iata ca incet, incet iasa la iveala scopurile reale ale acestui serviciu care s-ar vrea in slujba familiei.
Aceasta este societatea gandita de elitele Lumii? Aceasta este noua ordine mondiala, „visata” de aceste satane care se vor liderii Planetei?.
Din pacate spalatii pe creier devin din ce in ce mai multi si au devenit asa de indoctrinati, incat unii au ajuns sa idolatrizeze aceste idei inumane si aceste tipuri de societati. Tarile nordice, prin numarul foarte mare de atei,este terenul perfect pentru experimentarea a ceea ce se doreste la scara globala.
Rand pe rand, in urmatorii ani, toate tarile fara valori crestine puternice vor ajunge in aceasi situatie. Vor urma persecutii antireligioase si haosuri generate anume, pentru ca migratia necontrolata , insotita de actele de violenta,sa nu mai poata fi stapanita?
 Cei plecati in tari de genul acesta,vor fi,deja  sunt”obligati” sa devina la fel, Veniti acasa,oameni buni, pana mai aveti timp!!. Cum spunea Sfantul Parinte Arsenie Boca„Va veni o vreme cand veti dori sa va intoaceti la credinta voastra ,si nu veti mai putea”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.