SI BATUTA SI STATUTA…

SI BATUTA SI STATUTA…

0 3369
Tânără, aratoasa, mameloasa, însă fără șansa de a primi atingerile tandre ale unui bărbat. Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, nu are…dreptul la cameră intima la arestul Poliției Capitalei. Și chiar dacă ar fi existat așa ceva, blonda lui Băsescu nu ar fi putut întreține relații sexuale decat cu Base, pentru că, la „vedere”, nu are un alt partener…
 Arestații fara o sentințe definitive ,deci care nu au ajuns într-un penitenciar nu-și pot întâlni partenerii de viața decât la „vorbitor”. De momente intime nici nu poate fi vorba pentru că la aresturile poliției
Arestată de săptămâni bune, Elena Udrea e admirată acum doar de pușcăriașii care o întâlnesc în curtea de plimbare de la arestul Poliției Capitalei. Nu există camera intimă… în care deținuții sau deținutele să-și întâlnească partenerii. Dacă va fi mutată într-un penitenciar și va fi condamnată definitiv, Elena Udrea va putea să meargă la camera intima cu un bărbat (sau, de ce nu, cu o femeie…) numai dacă va dovedi că a fost cu „persoana” într-o relație de concubinaj.
Potrivit legii, pot beneficia de camera intimă persoanele private de libertate, condamnate definitiv, repartizate într-un regim de executare a pedepselor privative de libertate, si care nu sunt cercetate sau în curs de judecată în alte cauze penale. In plus, dacă există o relație de căsătorie dovedită prin copie legalizată a certificatului de căsătorie, sau, după caz, o relație de parteneriat similară relațiilor stabilite între soți (concubinaj).
Nasol este ca …amantii nu se pun, dar un avocat destept poate face „ceva” cu un notar intelegator, avand  hartii semnate… manu propria pentru „legalizarea” unui concubinaj.
Povestea este daca se baga Base… Sau poate primarul din Baia Mare
Se califică pentru vizita intimă acei deținuți care nu au beneficiat, în ultimele trei luni anterioare solicitării vizitei intime, de permisiunea de ieșire din penitenciar, cei care nu au fost sancționați disciplinar pe o perioadă de șase luni sau dacă participă activ la programele de educație și intervenție psihosocială ori la activități productive.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.