Si-au atacat propria conducere

Si-au atacat propria conducere

0 97

Jucatorii de la Poli Timisoara vor sa demonstreze ca stiu sa lupte atat pe gazon dar si in afara acestia unde au atacat in mod virulent conducerea clubului.
Fotbalistii banateni au remis un comunicat in care isi exprima nemultumirea fata de „atacurile, criticile, minciunile si uneori chiar jignirile” pe care conducerea clubului le-a formulat la adresa lor, fara sa tina cont de rezultatele echipei.

Fotbalistii timisoreni afirma ca au dat dovada „de foarte multa intelegere” in fata patronatului si a conducerii administrative vizavi de situatia financiara a clubului, dar nu isi explica atacurile, jignirile si minciunile la adresa lor. „Stim ca ne aflam intr-o conjunctura economica nefericita, intelegem ca sunt probleme peste tot, am avut rabdare chiar si trei luni de intarziere salariala, situatie in care ne aflam si acum. Cu toate astea am pus obiectivele sportive pe primul loc, lucru ce ni se pare normal. Nu am avut nicio obiectie legata de un regulament de ordine interioara impus, nu discutat. Ceea ce nu vom intelege si nu vom intelege niciodata sunt atacurile, criticile, minciunile si uneori chiar jignirile care nu au nicio legatura cu fotbalul, indiferent de rezultatele avute. Nu s-a tinut cont ca avem familii, trairi, sentimente, ca suntem oameni. (…) Noi jucatorii nu am periclitat obiectivele sportive prin adoptarea unor masuri de pe pozitii de forta chiar daca de multe ori ne-am gandi la asta”, se ararta in comunicat.
Ei admint ca momentul pentru a-si prezenta nemultumirile nu este cel mai indicat, dar cer „sprijin total din partea tuturor, suporteri, conducere administrativa, patronat”, promitand, in acelasi timp, ca vor face tot posibilul pentru a deveni campioni.

Comunicatul este semnat de majoritatea componentilor lotului echipei antrenate de Dusan Uhrin jr.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.