Şi acest fiu de propagandist comunist a devenit… anticomunist!

Şi acest fiu de propagandist comunist a devenit… anticomunist!

0 543
Peter Moscu, alias Petre M. Iancu, înjură sistematic România la falsul post Deutsche Welle !!

Sub ochii nepăsători ai Guvernului român, o gaşcă de propagandişti  aduce sistematic injurii grave la adresa României şi a instituţiilor sale, ascunzîndu-se sub numele Deutsche Welle, care nu mai este de mult un post de radio, întrucît licenţa sa de emisie în limba română a fost retrasă de peste 4 ani prin decizia patronilor germani.
Deci Radio „Deutsche Welle” în limba română nu mai există ! Publicul din România află aproape în fiecare zi dintr-un blog masluit sub acest nume că „ziariştii de la falsul Deutsche Welle” îi fac cu ou şi cu oţet ba pe preşedintele Senatului, ba pe prim-ministru, ba România în general; niciodată pe actualii sau fostii basisti !!
Puţini ştiu însă că sintagmaziariştii de la Deutsche Welle”preluat tendentios de o anumita parte a presei , este un eufemism! La începutul anului trecut, trustul german a decis ca emisia în limba română a postului Deutsche Welle să înceteze, iar în luna iunie 2011, în cadrul şedinţei CNA, cand licenţa frecvenţei 88,5 FM a fost transferată către Patriarhia Română pentru transmisia postului Trinitas. Din acel moment, orice apartenenţă la postul de radio Deutsche Welle a devenit ilegală!
Iar ziaristul lui Peste,pe nume Petre M. Iancu este, de fapt, Peter Moscu, fiul unui fost propagandist stalinist in cadrul CC al PCR. Cu toate acestea, acest oarecare Peter Moscu, care semnează cu pseudonimul Petre M. Iancu, continuă fara rusine să scrie şi să vorbească abuziv în numele celebrului post de radio, fără ca nimeni să se sesizeze public de acest fals grosolan de presa.
In cazul lui Peter Moscu (devenit acum Petre M. Iancu), documentele istorice consemnează că tatăl său, Iancu Moscu, era în 1948 activist zelos al PCR, dosar de cadre la Secţia Relaţii Externe a CC al PMR în anii ’50 (nr. inv. 32, dosar 5/1952)! Cine a citit textele sale a observat, desigur, că fostul colaborator al „Europei libere”, anume plasat acolo , nu este altceva decît un agent de propagandă al serviciilor basiste devenit extrem de agresiv la adresa actualului presedinte Johannis .
Iată ce scria recent revista „Caţavencii”: „Peter Moscu, fiul lui Iancu Moscu – fost realizator de jurnale propagandistice pentru regimurile comuniste din 1953 încolo –, este astăzi cel mai acerb critic de pe fostul deutsche welle.de , semnând ca Petre M. Iancu. De când SIE nu a mai putut finanța postul de radio în limba română, Deutsche Welle a renunțat la emisia pe unde și a trecut pe online. „Online” pe care atât tatăl domnului Tismăneanu, cât și tatăl domnului Moscu i-ar fi ucis cu mâinile lor de activiști, dacă ar fi știut că fiii lor mănâncă o pâine din asta” (Cațavencii, nr. 4(82), 2013).
Într-un interviu luat scriitorului Norman Manea,  Peter Moscu (alias Petre M. Iancu) a pus o întrebare în felul următor: „În plin Holocaust românesc, în plină exterminare în masă a evreilor europeni, ofiţerii români s-au dovedit net mai uşor de uns şi, ca atare, de convins să cruţe vieţi, decât omologii lor germani”.O astfel de abordare reprezintă o jignire enormă la adresa ofiţerilor români, a armatei române şi a României! Niciodată nu s-a exprimat cineva într-un limbaj atît de generalizant, prin care să fie acuzată întreaga armată pentru posibile cazuri izolate! Datele istorice arată că, din contră, vieţile a zeci de mii de evrei au fost salvate de gesturile de umanitate ale unor români.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.