Si acasa, si cu bonurile in buzunar

Si acasa, si cu bonurile in buzunar

0 54

Promisiunea municipalitatii brasovene de a suplini cu tichete valorice pierderile salariale la care sunt constransi profesorii de corvoada luarii celor 10 zile de concediu fara plata pana la finele anului, a fost interpretata diferit in randul dascalimii. Majoritatea covarsitoare a acestora se va prezenta la catedra in 30 noiembrie, astfel incat toate gradinitele, scolile generale si mai toate liceele vor avea luni portile deschise.
In ciuda asigurarilor de compensare, care vor fi parafate la sedintele de CL de luni, la Brasov sunt si profesori care au decis totusi sa-si ia 4 zile de concediu. Este cazul celor de la Colegiul National Andrei Saguna, Liceul Teoretic Johannes Honterus, Colegiul Tehnic Mircea Cristea si Grupurile scolare industriale Constantin Brancoveanu, Transporturi si Nicolae Rucareanu.
La Ghimbav, absenteismul profesoral este inca si mai acut. Chiar daca au primit deja tichete cadou in valoare de 800 de lei, dascalii ghimbaseni vor sta luni acasa si au anuntat ca vor recupera materia sambata viitoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.