Si-a ironizat jucatorii in direct la televizor

Si-a ironizat jucatorii in direct la televizor

0 72

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, nu se dezminte. Latifundiarul din Pipera si-a criticat fara menajamente jucatorii, pe un post de televiziune, in timp ce se derulau imaginile din meciul de la Galati.
„Tatarusanu si Abdrudan se invita reciproc la minge. Abrudan zice ia-o tu, Tatarusanu zice ia-o tu. Uite ce pase, de la Abrudan la Geraldo, de la Geraldo la Abrudan! Hai ca ma enervez… Ia uite, acum vad… Abrudan asta cade singur! E clar, in iarna trebuie sa fac curat. Poate pe Geraldo il mai tin, ca asta parca e totusi fotbalist, dar ceilalti din aparare… out! De ce nu a jucat Gardos, nu stiu”, se intreba aseara finantatorul Stelei.
L-a luat apoi in colimator si pe Tatarusanu. „Ia uite si la asta! Ia gol din patru metri. I s-a urcat si astuia la cap”, a comentat Becali.
„Mama, ce am zis ca l-am pacalit pe Marian Iancu cu Latovlevici… Bravo, Mariane! M-ai pacalit iar. Maine o sa zica si Latovlevici asta ca e mare fotbalist, asa ca Apostol, care isi permite sa le zica mucles la ziaristi”, a continuat patronul Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.