Showroom eMag la Brasov

Showroom eMag la Brasov

0 167

 

eMag, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail IT&C online, va deschide saptamana viitoare un showroom in orasul Brasov, potrivit unui anunt al companiei.
Acesta va fi inaugurat pe 09 octombrie si este cel de-al optulea showroom al retailer-ului pe langa Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Iasi, Cluj-Napoca., Timisoara si Constanta.
Recent Dante International, compania care opereaza eMAG, a deschis un nou magazin online in Bulgaria.
Compania a inregistrat anul trecut afaceri de 147 de milioane de euro si un profit de 1.2 milioane de euro.
Principalii competitori ai eMAG sunt PC Garage, Cel.ro, evoMAG si PC Fun.
eMag, care este controlat de grupul sud african Naspers, a avut afaceri de aproape 150 mil. euro anul trecut.
Pe 9 octombrie, pe strada Nicolae Titulescu (prima la dreapta pe Calea Bucuresti) se va deschide un showroom eMag. Din poze pare mic, dar Brasovul e un oras aparte, si eMag stiu exact cate comenzi au pe zi din Brasov.
eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania ajungand in prezent cel mai mare retailer national specializat de produse IT. Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania.  eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice, oferta sa extinzadu-se permanent.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.