Show cu lasere pe banii Europei la Brasov

Show cu lasere pe banii Europei la Brasov

0 154

Iata ca Uniunea Europeana ne arata ca poti face absolute orice si poti primi sprijin financiar indifferent de domeniul in care iti lansezi afacerea, important este sa fii convingator si intreprinzator.
Asa se face ca reprezentantii firmei Advertigo din Brasov, care ofera servicii de lasere si scenotehnica (scena, sunete si lumini), par sa fid at lovitura. Acestia vor primi fonduri nerambursabile in valoare de 170.000 de euro pentru achizitionarea a sapte pachete complete de sisteme de lasere si accesorii, in urma depunerii si aprobarii unui proiect in cadrul Programului Operational Regional (POR), operatiunea „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.
Proiectul „Productie show-uri laser” ce a fost inaintat pentru POR are o valoare totala de 271.000 de euro.
„Am incercat sa achizitionam in ultimii ani echipamente care sa ne ajute sa oferim intreaga paleta de servicii pentru organizarea unui eveniment complet de la concept, productie, campanie audio-video, print, materiale publicitare si elemente scenotehnice. Am investit in calitate si intr-un sistem pe care foarte putine firme il au in tara. Am aplicat pentru aceste fonduri nerambursabile pentru a completa paleta de echipamente de care dispunem in prezent. Vom achizitiona sapte pachete complete de sisteme de lasere plus accesorii”, spune Victor Lenge, administratorul Advertigo, care este si unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni din Brasov.
Printre clientii firmei se numara companii precum: Eximbank, Ramada Brasov, Viessman, Carrefour, Ursus, Kandia sau Ana Hotels.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.