Shopping Polus Center din Cluj va avea 12 milioane de vizitatori

Shopping Polus Center din Cluj va avea 12 milioane de vizitatori

0 86

Conducerea Polus Center Cluj, shopping center detinut de firma Trigranit Management Romania, a anuntat ca numarul de vizitatori va ajunge pana la sfarsitul anului la nivelul estimarilor initiale, adica la aproximativ 12 milioane de vizitatori.
“Numarul de vizitatori avut la deschidere si pana in momentul de fata corespunde estimarilor facute inainte de etapa de dezvoltare, precum si a experientei anterioare in dezvoltare si operare de centre comerciale in alte tari ale Europei”, a declarat pentru ZF Transilvania Mihai Nistor, directorul Polus Center Cluj. Conform declaratiilor anterioare ale oficialilor Polus, centrul comercial a avut in primele patru luni de la deschidere 3,5 milioane de vizitatori.
Reprezentantii shopping center-ului au declarat ca studiile de piata arata ca exista o atractie a clientilor de mixul de chiriasi per ansamblu. “Mixul actual format din cei 183 de chiriasi este unul dintre cele mai importante atribute ale noastre, ceea ce face ca shopping centerul sa aiba success regional”, a mai declarat Mihai Nistor.
Numarul de angajati a companiilor care isi desfasoara activitatea pe cei 66.000 de metri patrati inchiriabili a ajuns in momentul de fata la 2.000, dintre care doar 19 angajati sunt din cadrul shopping centerului.
Una dintre noutatile Polus Center Cluj-Napoca vor fi cinematografele multiplex, care, conform reprezentantilor companiei dezvoltatoare a proiectului, Odeon Cineplex, se vor deschide in luna decembrie.
Investitia derulata in cadrul dezvoltarii proiectului Polus Center Cluj-Napoca s-a ridicat la o aproximati 140 de milioane de euro, iar conform declaratiilor anterioare ale reprezentantilor companiei, suma va fi recuperata intr-o perioada de 10-12 ani.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.