Sheffield FC a implinit 150 de ani de existenta

Sheffield FC a implinit 150 de ani de existenta

0 129

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, conducatorii cluburilor Real Madrid si Inter Milano, precum si fosta legenda Bobby Charlton s-au numarat printre personalitatile invitate sa participe la implinirea a 150 de ani de existenta a celui mai vechi club de fotbal din lume, Sheffield FC.
Conducatorii clubului englez Sheffield FC, infiintat pe data de 24 octombrie 1857, au organizat, un dineu de gala, urmand ca pe parcursul unei luni sa se desfasoare mai multe evenimente legate de aceasta aniversare.
La dineu au participat Joseph Blatter, presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, conducatorul gruparii Internazionale Milano, Massimo Moratti, si fosta vedeta a echipelor Angliei ?i Manchester United, Bobby Charlton. Blatter a oferit gruparii Sheffield FC o placa comemorativa si a participat la dezvelirea unui bust al unui co-fondator al clubului englez, William Prest.
„Consideram ca era timpul ca Sheffield FC si alte cluburi sa primeasca atentia pe care o merita pentru ca au jucat un rol crucial in dezvoltarea unui sport de care se bucura milioane de oameni din intreaga lume”, a declarat presedintele gruparii engleze, Richard Tims.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.