Sfaturi pentru Basescu de la taranistii brasoveni

Sfaturi pentru Basescu de la taranistii brasoveni

0 109

Intr-un comunicat de presa, PNTCD Brasov a anuntat ca sustine nemijlocit propunerea presedintelui tarii de a se trece, in sfarsit, la votul uninominal. Acest sistem, sustin taranistii, va duce la „curatarea clasa politica de parveniti, arivisti si servitori ai diferitilor magnati economici, sponsori de interese ai politicienilor care ajung sa nu mai serveasca nicidecum care i-a ales, ci oculta economic-financiara”.


In plus, PNTCD Brasov ii cere lui Traian Basescu sa nu se opreasca aici, ci sa solicite sa se aprobe si sa se aplice si legea lustratiei. „Romanii, dupa aproape optsprezece ani de la revolutia din decembrie au dreptul sa fie condusi de oameni integri, curati moral, nu de cei care pana nu demult erau slugoii nomenclaturii ceausiste si, in zelul lor de a fi pe plac cizmarului si analfabetei de renume mondial, umpleau puscariile cu cei cu cei ce aveau taria si verticalitatea de a se opune dictatorului”, se mentioneaza in comunicat.


In opinia PNTCD Brasov, promulgarea legii lustratiei ar scoate Romania din criza politica in care a intrat ca urmare a „nesfarsitelor biletele si epistole” si ar face dreptate? miilor de romani care au avut de suferit de pe urma ororilor comunismului.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.