SEXUL – INTERZIS in caminele studentesti

SEXUL – INTERZIS in caminele studentesti

0 170

Viata de camin nu este atat de simpla pe cat pare. Pe langa utilitatile puse la dispozitia tinerilor „locatari”, care nu sunt intotdeauna in limitele bunului simt, studentii cazati in camine trebuie acum sa suporte rigorile regulilor de ordine interioara instituite de fiecare universitate in parte.
Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti (UMFCD) ii avertizeaza pe tineri ca vor pierde definitiv camera de camin in cazul in care o vor folosi pentru intalniri… intime.
„Universitatea a facut eforturi foarte mari pentru cazarea in camine a 200 de studenti din anul intai, dar si pentru cazarea celor din anii mai mari. Nicaieri in lume nu exista spatii suficiente de cazare. Noi incercam sa rezolvam cat mai multe cereri. Avem multi rezidenti, care au nevoie de un loc in camin. Si pentru ei incercam sa gasim o solutie. De aceea, orice student care isi va vinde locul sau care va folosi camera pentru intalnirea cu iubitul/iubita pierde definitiv dreptul de a se caza in camin”, se arata, intr-un comunicat de presa, emis de UMFCD.
Prorectorul Monica Pop a precizat ca studentii semneaza un contract, in momentul in care primesc un loc in camin, prin care se angajeaza sa respecte regulile de organizare si desfasurare a activitatii din caminele studentesti. Ea a mai precizat ca UMF are mai multe probleme legate de cazare decat multe alte institutii de invatamant superior, cauzate mai ales de durata mare de studii, dar si de probleme legate de cazarea rezidentilor.
In anul universitar trecut, 30 de studenti au fost dati afara din camine pentru incalcarea prevederilor contractuale.
Pentru anul universitar 2009-2010, studentii anului I vor avea la dispozitie 200 de locuri de cazare in caminele detinute de UMF, 102 pentru Facultatea de Medicina, 30 pentru Facultatea de Medicina Dentara, 38 pentru Facultatea de Farmacie si 30 pentru Facultatea de Moase si Asistenta Medicala.
UMF „Carol Davila” Bucuresti detine in total peste 4.000 de locuri in 14 camine situate atat in Regie, cat si in alte zone din Bucuresti.
Conducerea UMF avertizeaza ca a pus la punct „un plan complex de masuri” pentru descoperirea celor care incalca regulamentul referitor la vanzarea locului din camin, in aceeasi situatie aflandu-se si cei care primesc in camere persoane de sex opus.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.