Sexi-chef universitar

Sexi-chef universitar

0 83

Pe 8 martie 2006 a fost organizat, in sala cu destinatie “de lectura” a bibliotecii Universitatii “Transilvania” Brasov – sala inca “netarnosita” – un chefulet de ziua femeii.


Una dintre participante, prof.dr.ing. Angela Repanovici, a simtit placerea ca, in timpul dansului, sa-si ridice fusta, sa-si ridice bluza cat sa se vada sutienul ce-i sustinea “balconasele” si sa-si arate putintel “tenderul”. In acest timp a fost filmata.


Dupa? doi ani de la intamplare chestia este aruncata pe piata, cu o zi inainte de sarbatorirea zilei de 8 martie, probabil drept razbunare si, sunt sigur, si din interes pecuniar.


Pe chestia asta , saptamana viitoare Ioan Vise, rectorul universitatii, va dispune o ancheta pentru a vedea ce s-a intamplat, cu ce ocazie s-a organizat petrecerea, cine a participat si tot tacamul, cu scopul de a vedea in ce masura aceste imagini afecteaza imaginea universitatii si ce masuri punitive trebuie sa ia.


Si tot pe chestia asta mass-media face mare tam-tam, gasindu-se destul de multi moralisti care, sa ma scuze cititorii, au inundat cu balele pofticioase studiourile din care isi trambitau condamnari.


Profesoara aflata in asa-zisa culpa recunoaste cele intamplate – nu vad de ce ar fi trebuit sa-si exprime si regrete – si, banuind o razbunare, a sesizat Politia si Parchetul.


Intamplarea este banala. Asemenea chefuri se organizeaza cu miile prin birouri, intre colegi si cu diferite ocazii. Si sunt sigur ca cei mai multi dintre dumneavoastra au participat, de-a lungul anilor de serviciu, la asemenea petreceri, mai ales cand ai ceva spatiu la dispozitie care sa nu te coste ca la restaurant, la fel cum mult mai ieftin iesi cu cele cumparate de la Alimentara.


Dar hai sa zicem ca asta nu este o scuza pentru ridicarea fustei.


Si daca doamna profesoara are o fire mai vesela, mai iute si mai expansiva?


Poate a fost dansul de primavara necondamnat la animalele necuvantatoare, cand au si ele sufletul plin si spre explozie, insa ajuns sa “oripileze” pe falsii moralisti, care ar face si ei, dar nu indraznesc, fiind membrii turmei prea uniforme si uniformizate de false precepte.


Doamna profesoara se afla intr-un cerc restrans de – a crezut ea – buni colegi, intr-un spatiu inchis si nu in fata elevilor/studentilor. Pe deasupra, daca stai sa judeci drept – nu ma refer la strand sau plaja – vezi pe strada, mai ales vara, chestii si mai in- si excitante.


Sa se tina cont la condamnare de statutul social? Prostii, repet, cata vreme se afla intr-un cerc restrans. Si chiar si asa, ea – si nu numai – nu este tot om?


Adica presedintele Basescu? a avut voie sa ridice poalele unei tiganci cantarete si sa i le sarute, in plin public si in genunchi – in fata natiunii nu ar face un gest de supunere – fara orice repercursiuni si doar cu “haha, e de-al nostru”, iar femeia-profesoara, in cerc restrans, nu are voie sa-si exprime si fizic plinul sufletesc?


Stiu ca unii cititori ma vor condamna pentru cele scrise, dar raman pe pozitie in dorinta unei gandiri cat mai logice si reale.


?


Dan Bota? ??

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.