Sex oral de pe HI5

Sex oral de pe HI5

0 126

A racolat un minor pe HI5 si l-a facut sclav sexual! Un italian in varsta de 46 de ani a agatat un pusti de 16 ani din Brasov pe site-ul de socializare, dupa care l-a convins sa intretina relatii sexuale orale. In schimbul partidelor de sex, italianul ii dadea bani sau diverse bunuri. Dupa ce mama copilului a sesizat cazul Politiei, barbatul a fost arestat pentru 29 de zile si risca pana la 12 ani de inchisoare.
Minorul, in varsta de 16 ani, l-a cunoscut in luna octombrie 2010 pe italianul Francesco Apa, in varsta de 46 de ani, pe site-ul de socializare HI 5. Barbatul i-a propus adolescentului sa intretina cu el relatii sexuale in schimbul unor bunuri sau sume de bani. Copilul a fost de acord si in luna ianuarie 2011, Francesco Apa a venit in Brasov. A inchiriat un apartament si l-a invitat pe pusti la el. Pentru fiecare partida de sex oral minorul primea bani sau cadouri, pe care barbatul i le aducea din Italia. Asa s-a ales copilul cu un notebook, un telefon mobil de ultima generatie sau cu un skateboard, bunuri care au trezit suspiciunea mamei baiatului a mers la politie. Procurori din cadrul Parchetului de pe linga Judecatoria Brasov au solicitat, in 11 noiembrie, instantei de judecata, arestarea preventiva a lui Francesco Apa.
Psihologii pun incidentul pe seama varstei vulnerabile a minorului dar si a dorintei de a se lauda in fata prietenilor cu darurile de valoare primite. Specialistii in psihologie sunt ingrijorati de influenta negativa pe care o pot avea site-urile de socializare, Care au devenit, de asemenea, un mediu preferat de traficantii de droguri pentru racolarea clientilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.