Sex in perioada menstruatiei – o placere in plus!

Sex in perioada menstruatiei – o placere in plus!

0 82

Multe cupluri isi programeaza partidele amoroase in functie de ciclul menstrual al partenerei, perioada de menstruatie fiind privita ca o gaura neagra, de abstinenta totala care nu poate fi depasita.
Faptul ca nu poti intretine raporturi sexuale cand esti „pe stop” este un mit. Din contra, sexologii arata ca vei avea parte de mult mai multe experiente „scanteietoare” acum decat in orice alta zi a lunii.
Pe langa pasiune, exista si o serie de alte beneficii si avantaje.
Nu numai ca iti amelioreaza crampele menstruale, dar te face sa resimti placerea si mai intens si iti ofera orgasme si mai puternice, afirma prof. dr. Barbara Keesling, autoare a cartii „The Good Girl’s Guide to Bad Girl Sex”.
Explicatiile pentru aceste placeri sporite de ciclul menstrual sunt logice si simple: circuitul sanguin este crescut in zona intima, organismul nu face diferenta intre sangele de menstruatie si substantele care te lubrifiaza natural, asa ca reactioneaza ca si cand ai fi excitata. Un orgasm avut in timpul perioadei pretentioase actioneaza ca un analgezic natural asupra crampelor, confirma Keesling.
Daca nu vreti sa va „mozoliti” prea tare, puteti initia o partida pe cinste la dus.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.