Sever Voinescu (PDL) despre solutiile USL

Sever Voinescu (PDL) despre solutiile USL

0 86

USL nu a venit niciodata cu o solutie reala la problemele pe care Romania le are, a declarat, vineri, vicepresedintele PDL Sever Voinescu, la Targu Mures, la dezbaterea cu tema ”Doctrina populara – sinteza valorii si principiilor dreptei”.
”Mi-e frica pentru ca sunt cetatean al acestei tari si USL nu a putut produce solutii pana in acest moment. (…) M-a speriat ca cetatean cel putin pana acum o saptamana, pentru ca USL n-a venit niciodata cu o solutie reala la problemele pe care Romania le are, cu o solutie economica, tot discursul lor a fost un discurs de scandal de strada, de scandal de bodega. Domniile lor credeau ca e suficient sa pui mana pe piatra si sa spargi geamurile Guvernului si lumea o sa te voteze, sa vorbesti despre puscariabili sau sa povestesti despre haiducii. Acum, vazand ca incep sa scada in sondaje, au produs solutii. Ei bine, solutiile pe care le-au propus ma sperie si mai tare, pentru ca sunt solutii anapoda, sunt solutii care duc economia Romaniei direct in dezastru, in contextul economic actual”, a aratat Voinescu, la finalul dezbaterii.
Acesta a spus ca USL vorbeste si solicita o scadere de taxe fara sa explice cum acopera deficitul creat de aceasta micsorare.
Voinescu a aratat ca preocuparea USL este sa castige electoratul, a PDL fiind sa faca ”un buget care sa mentina aceasta tara cat de mult se poate in siguranta intr-un context economic extrem de periculos”.
”Preocuparea lor e sa castige electoratul, a noastra – sa facem un buget care sa mentina aceasta tara cat de mult se poate in siguranta intr-un context economic extrem de periculos. Asta este ceea ce ne intereseaza acum. De asta discutam cu Fondul (FMI -n.r.), de asta discutam cu bancile, de asta discutam toate formulele posibile, pentru a gasi cea mai buna solutie. In acest moment cand noi facem asta, ei cauta voturi”, a aratat Sever Voinescu.

Sever Voinescu a precizat ca Guvernul incearca sa vina cu un sistem contraciclic, care asigura stabilitate economica.
”Dansii nu inteleg, au o viziune, au un fel de a se juca cu cifrele si cu promisiunile care e menit pare-se sa gadile la un nivel superficial bucuriile sau frustrarile unui anume electorat, pentru a le aduce voturi. Alea nu-s solutii. Iarasi, are toata povestea asta cu eliminarea Fondului de rezerva la dispozitia primului-ministru. Dar haideti sa stim despre ce vorbim: in 2012, acest fond va fi probabil in jurul a 200 de milioane de lei, dumneavoastra stiti care e dimensiunea deficitelor in Romania? Domnul Ponta arunca haiducii de genul asta catre populatie, sperand ca oamenii, infuriati de faptul ca demnitarii au masini negre si elegante, vor cupla si vor regestiona optiunile electorale cand vine un prim-ministru cu alura de haiduc care promite taieri de genul acesta”, a spus acesta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.