Sesiune speciala pentru tezele unice

Sesiune speciala pentru tezele unice

0 72


Elevii din clasele a VII-a amanati in semestrul I vor sustine marti, 21 august 2007, prima proba scrisa din cea de-a doua sesiune speciala a Tezelor cu subiect unic la clasa a VII-a, la matematica, se anunta intr-un comunicat MECT??
Sunt asteptati sa participe peste 7.500 de elevi absenti sau amanati de la sesiunile anterioare, insa a caror conditie nu impune amanarea incheierii situatiei scolare. Examenul se va desfasura in 1.232 de centre, iar lucrarile vor fi evaluate in 69 de centre. Durata fiecarei teze cu subiect unic este de 50 de minute din momentul primirii subiectelor de catre fiecare elev (ora 12.00).


Elevii vor sustine celelalte doua teze in zilele de 23 august (Limba si literatura materna) si 28 august (Limba si literatura romana).


Precizam ca elevii surprinsi avand asupra lor materiale care ar putea fi folosite pentru copiat sau mijloace de comunicare cu exteriorul, cei surprinsi copiind in timpul desfasurarii tezelor sau comitand alte fapte menite sa le favorizeze rezolvarea subiectelor, primesc nota 1 la teza respectiva; tentativa de frauda se pedepseste in acelasi mod.


Evaluarea prin tezele cu subiect unic are caracter de pilotare. Scopul pilotarii este acela de a verifica atat procedurile de organizare si desfasurare elaborate, cat si capacitatea sistemului de a aplica o noua forma de evaluare la nivel national. Tezele cu subiect unic au regim de teze semestriale.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.