Sesiune de comunicari stiintifice pentru studentii brasoveni

Sesiune de comunicari stiintifice pentru studentii brasoveni

0 140

Biblioteca Judeteana „George Baritiu” Brasov, prin Serviciul de informare si formare continua, organizeaza, in perioada 19 – 20 noiembrie 2007, sesiunea nationala de comunicari stiintifice pentru studenti cu tema: „Competente profesionale in informare si documentare, in context european”.


Lucrarile inscrise in concurs vor prezenta politici, tendinte si bune practici ale acestui domeniu. Organizatorii sugereaza si cateva directii posibile de abordare a subiectului: domenii de competenta: cunostinte specifice I&D, competente de administrare si organizare, competente ce tin de comunicare, alte cunostinte aplicate la I&D; Aptitudini si abilitati; Deontologie profesionala; E-learning.


?Lucrarile trebuie trimise sau depuse cel mai tarziu in data de 15 octombrie 2007 (inclusiv) la adresa: Biblioteca Judeteana «George Baritiu» Brasov, SERVICIUL DE INFORMARE SI FORMARE CONTINUA, Bd. Eroilor nr. 35 –? 500036 Brasov. Sesiunea de comunicari stiintifice: ”COMPETENTE PROFESIONALE IN? INFORMARE SI DOCUMENTARE IN CONTEXT EUROPEAN” sau biblgb@rdsbv.ro


Premii:


Locul I:?? 500 Euro


Locul II:? 300 Euro


Locul III: 100 Euro


Criterii de jurizare vor fi: Relevanta lucrarii, tinuta stiintifica a lucrarii, gradul de documentare, originalitate si aportul personal.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.